Več pogledov

Voodoo Juice 1 L

67,33 €

Na zalogi

Šifrant: 545014
Proizvajalec: Advanced Nutrients

Advanced Nutrients Voodoo Juice je 100 % organski stimulator korenin. Pospeši pretvorbo organskih in kemičnih hranil. Voodoo Juice zagotavlja boljšo absorpcijo in povečuje rast korenin.

67,33 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Organski stimulator korenin Advanced Nutrients Voodoo Juice 1 L

100 % organski stimulator korenin. Vsebuje pet različnih vrst mikrobov, ti v koreninskem sistemu pospešujejo pretvarjanje organskih in kemičnih hranil. Voodoo Juice zagotavlja boljšo absorbcijo in poveča rast korenin.


PREDNOSTI

 • Maksimalni razvoj korenin, presaditev in klonov.
 • Korenine imajo izboljšano razvejanje, gostoto korenin in koreninsko maso Izboljšana učinkovitost vnosa hranil, kar vam prihrani čas in denar Povečajte rast in cvetenje.


NAVODILA

 • Pred uporabo dobro pretresite. VooDoo Juice uporabljamo v 1. in 2. tednu vegetacije ter v 1. in 2. tednu cvetenj. Uporablja se lahko z vsemi mediji.
 • Proizvjalec priporoča uporabo VooDoo Juice skupaj z ali brez: Big Bud, B-52 in Overdrive.


DOZIRANJE

 • 2 ml / 1 L vode


SESTAVA

 • Neživilske rastlinske sestavine Talni organizmi 2 %: bacillus amyloliquefaciens 250.000 cfu / mL, bacillus cereus 250.000 cfu / mL, bacillus laterosporus 250.000 cfu / mL, bacillus licheniformis 10.000.000 cfu / mL, bacillus macerans 25.000 cfu / mL, bacillus megaterium 5.000.000 cfu / mL, bacillus mycoides 50.000 cfu / mL, bacillus polymyxa 5.000.000 cfu / mL, bacillus pumilus 5.000.000 cfu / mL, bacillus subtilis 10.000.000 cfu / mL, paenibacillus azotofixans 100.000 cfu / mL, paenibacillus polymyxa 500.000 cfu / mL Inertne sestavine: 98 %
OPOZORILO! Proizvajalec lahko spreminja razmerje med sestavinami!

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.