Gnojila, hidroponika, kapljično namakanje, zalivalni sistem, grow box, luči za rastline

031/717-085
info@hempatia.si

Brezplačna dostava po Sloveniji

Pri nakupu nad 50€
vam nudimo
brezplačno
dostavo.

15 dnevna možnost vračila

Garancija za
varen nakup.

Več o tem

O podjetju

Naziv: Lifedrop d.o.o.
Skladišče: INDUSTRIJSKA CESTA 11F
Elektronski naslov: info@hempatia.si

Več o nas

Tehnologija in vrtnarjenje: 3 uporabne aplikacije za gojenje vaših rastlin

Strast po zelenem, želja po vrtu, užitek pri gojenju lastnega paradižnika? Koliko od nas se vidi v teh vprašanjih? Z novo metodo, za vse tiste ljudi, ki se zaradi enega ali več razlogov posvečajo gojenju.

 

 

Kdo bi si pred desetimi leti mislil, da bi skupaj z motiko in grabljami uporabljal tudi pametni telefon? Da, tehnologija nam gre danes na roko na različne načine. Namesto, da bi nas tehnologija oddaljila od narave, nas na takšen način še bolj združuje.

 

Tri uporabne aplikacije z različnimi vložki, od katerih je vsaka uporabna za določene potrebe.

 

1. PLANTNET PLANT IDENTIFICATION
Najprej, še preden začnete z gojenjem lastnega vrtička, se vprašajte: Katere rastline izbrati za moj vrt? Če je navdih tisto, kar iščete, in če se vam pogosto dogaja, da ste navdušeni nad določenimi rastlinami, ki jih ne morete prepoznati, je aplikacija "Plantnet Plant Identification" prava za vas. Ko posnamete fotografijo rastline, ki vas zanima,  vam to orodje omogoča, da ga samodejno identificira tako, da ga primerja s slikami botanične baze podatkov. Število vrst rastlin raste z razvojem prispevkov k projektu.
 
 
 
PlantNet je orodje za identifikacijo rastlin s slikami. Organiziran je v različnih zbirkah podatkov.
 

 
2. GARDEN TAGS
Če iščete družabno aplikacijo, je tukaj tista, ki je prava za vas! "Garden Tags" vam omogoča, da delite svojo strast in svoje delo s tisočimi drugimi uporabniki. Prednost? Možnost raziskovanja skrivnih in zelenih kotičkov drugih ljudi, da bi vas lahko navdihnilo, ampak tudi z namenom dialoga in izmenjave informacij, koristnih za nego vrta. Z Garden Tags aplikacijo lahko objavite svoje najboljše fotografije in sledite gojiteljem, ki vas lahko naučijo še več. Iščete lahko določene rastline z uporabo hashtagov in pridobivate različne informacije, ki bodo vsekakor koristne za vas. Aplikacija je v angleščini, vendar je uporaba in preprosta.
 
 
 
Aplikacija z več kot 400.000 fotografij rastlin.
 

 
3. TOMAPPO
Kako bi lahko pozabili na ljubitelje vrta? "Tomappo" nam pomaga razumeti, kdaj gojiti in kako gojiti rastline. Aplikacija priporoča "dobre" in "slabe" strani gojenja. Opozori nas, kdaj naj bi bila najboljša luna za setev, pa tudi vremensko napoved lahko izkoristite za najboljši čas gojena. Upošteva tudi koledar, da bi lahko nadgradili svoje predhodne dejavnosti. Poleg tega boste z dostopom do spletne strani "tomappo.com" imeli možnost uporabljati načrtovalca vrta, funkcijo, ki vam bo omogočila načrtovanje vašega zelenjavnega vrta pozimi, ter odločanje o tem, kje in koliko nameravate saditi. Načrtovalec vam bo omogočil, da grafično zgradite svoj vrt, ki vam bo pomagal pri pravilni namestitvi zelenjave in tudi koristne informacije o razdalji med rastlinami. Končni pridelek lahko ocenite glede na velikost načrtovanega vrta.
 
 
 
Od zasnove svojega vrta do pridelka. Vse kar morate vedeti o vrtnarjenju.
 
 

Brezplačna dostava po Sloveniji

Pri nakupu nad 50€
vam nudimo
brezplačno
dostavo.

15 dnevna možnost vračila

Garancija za
varen nakup.

Več o tem

O podjetju

Naziv: Lifedrop d.o.o.
Skladišče: INDUSTRIJSKA CESTA 11F
Elektronski naslov: info@hempatia.si

Več o nas