Več pogledov

T.A. 3-Pack TriPart (Hard Water) 3 x 500 ml

27,98 €

Na zalogi

Šifrant: CINHY021
Proizvajalec:

T.A. TriPart Starter Kit (Hard Water) je tridelni set hranil, ki vsebuje vsa primarna, sekundarna in mikrohranila, potrebna za uravnoteženo prehrano rastlin v vseh fazah rasti.

27,98 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Set gnojil T.A. 3-Pack TriPart Starter Kit (Hard Water) 3 x 500 ml

Terra Aquatica TriPart Starter Kit (GHE Tripack Flora Series) je tridelni set hranil, ki vsebuje vsa primarna, sekundarna in mikrohranila, potrebna za uravnoteženo prehrano rastlin v vseh fazah rasti.


SET VSEBUJE:

 • 1 x 500 ml T.A. TriPart Micro (Hard Water)
 • 1 x 500 ml T.A. TriPart Grow
 • 1 x 500 ml T.A. TriPart Bloom
 • 1 x 25 g pH- Powder (prah za zniževanje pH vrednosti)


TRIPART - MICRO (Hard Water) / GROW in BLOOM

 • Terra Aquatica TriPart je trikomponentno gnojilo, katerega uporabljamo od začetka obdobja rasti, pa vse do končnega pridelka, vendar v različnih razmerjih.
  TriPart Micro (FloraMicro) je temelj sistema "gradnikov", ki zagotavlja mikro in sub-mikro hranila ter nekatera dopolnilna makro-hranila. Uporabljajte TriPart Micro po navodilih vse do rasti in cvetenja.
  TriPart Grow (FloraGrow) spodbuja strukturno in vegetativno rast, gradi močne korenine in zagotavlja večino dušika, kalija in sekundarnih mineralov, ki jih rastlina potrebuje. Uporabite višjo raven v rasti in nižjo v cvetenju.
  TriPart Bloom (FloraBloom) zagotavlja oblike fosforja in kalija, ki jih vaše rastline potrebujejo za povečanje tvorbe korenin in zdravja med rastjo ter pomagajo v največji možni meri izpolniti svoj genski potencial v času cvetenja in plodov. Uporabite nižjo raven v fazi rasti in višje raven v fazi cvetenja.


pH- POWDER

 • Prah za uravnavanje pH vrednosti. Zniža vrednost pH-ja. Prah je neškodljiv dokler ga ne pomešamo z vodo. Ko se navlaži, se spremeni v močan regulator pH-ja. Ko ga dodamo v vodo, je popolnoma raztopljiv in je uporaben v fazi vegetacije in pri cvetenju. V vodi se popolnoma razgradi.
View File GHE FLORA SERIES tabela (EN) Velikost: (1.68 MB)
View File GHE FLORA SERIES tabela (HR) Velikost: (1.19 MB)
View File GHE FLORA SERIES diagramma (IT) Velikost: (1.68 MB)
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri