NE SPREGLEJTE AKTUALNE AKCIJE NA IZBRANA SEMENA. ZALOGA OMEJENA, ZATO POHITITE. VEČ ...

Več pogledov

Set Growbox 600 W LUMATEK LED

1.297,24 €

Na zalogi

Šifrant: KIT073
Proizvajalec:

Set Growbox 600 W LUMATEK LED za indoor gojenje rastlin v notranjih prostorih.

1.297,24 €
Postavite vprašanje o izdelku
creditcart Izračun obrokov
Obrestno financiranje
212,99 € 6 mesecev
108,53 € 12 mesecev
56,33 € 24 mesecev
38,97 € 36 mesecev
30,31 € 48 mesecev

Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih od 1.000 €. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.
Več informacij | Preveri svoj limit

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGrowbox)    (GrowboxSet Growbox)    (HempatiaNovo v ponudbi)  

Podrobnosti

Set Growbox 600 W LUMATEK LED za "indoor" gojenje rastlin v zaprtem prostoru

SET VSEBUJE:

 • 1 x Lumatek Zeus 600 W LED
 • 1 x Growbox Pirate Box 150 x 150 x 200 cm
 • 1 x Ventilator VK125 
 • 1 x Filter Prima Klima PK125 (360 m³/h)
 • 1 x Aluminijska cev za prezračevanje premer 127 mm (dolžina 1 m)
 • 1 x Električni kabel z vtikačem (3 x 1 mm)

LED LUMATEK ZEUS 600 W

 • Lumatek Zeus 600 W LED je linearna več svetlobna palica, ki proizvaja PPF 1380 µmol/s in fotonsko učinkovitostjo (fixture efficiency) 2,3 µmol/J z 1,5 m² odtisa.
 • LASTNOSTI: Visokokakovostni Lumatek LED gonilniki; Uravnotežen celoten spekter; Zunanji nadzor z nadzorno ploščo Lumatek; Popolnoma zatemnljiv (dimmer); Uporabniku prijazno sestavljanje Plug & Play; Snemljiv gonilnik za oddaljeno uporabo.

GROWBOX PIRATE BOX 150 x 150 x 200 cm 

 • Box s kovinskim ogrodjem. Platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, zunanji del pa je črn. Je ekstra debeline in ne vpija vode ter vlage. Izdelan iz zelo kvalitentnega materjala - 95 % reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). V boxu je dodatno dno, kar vas obvaruje pred manjšimi izlitji vode. V kompletu so tudi trakovi za obešanje filtra. Nosilne palice za luči in filtre so izdelane v celoti iz železa.
 • LASTNOSTI: Dimenzije - 150 x 150 x 200 cm; Dimenzije zloženega box-a (embalaža) - 122 x 25 x 13 cm; Spletna stran -  http://www.pirate-box.eu


VENTILATOR VENTS VK125

 • VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Ventilator je združljiv s prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm.
 • LASTNOSTI: Pretok zraka - 355 m³/h; Dinamično uravnotežen rotor z nazaj ukrivljenimi lopaticami; Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom; V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja.


FILTER PROTI VONJAVAM PRIMA KLIMA PK125

 • Karbonski filter z aktivnim ogljem za naravno čiščenje zraka Prima Klima 125 s pretokom zraka do 480 m³/h.
 • LASTNOSTI: Omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak; Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona; Vse skupaj je zavito s filcem (Fleece Filter), ki zadrži večje delce; Nastavi se ga na notranji del "Grow Room-a"; Kataloška oznaka proizvajalca K2601.


ALU CEV ZA PREZRAČEVANJE 127 mm

 • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgojo rastlin, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora. Najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi za dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bo čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali s srebrnim odbojnim trakom.
 • LASTNOSTI: Material - Aluminij; Dolžina - 1 m; Premer - 127 mm

ELEKTRIČNI KABEL Z VTIKAČEM SCHUKO


V kolikor želite, lahko spremenimo sestavo kompleta!

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri