Več pogledov

Set Lumatek 630 W CMH (Dimmable)

639,56 €

Na zalogi

Šifrant: LUMBC004
Proizvajalec:

Indoor Kit Lumatek 630 W CMH (Dimmable) z reflektorjem, dušilko in sijalko.

Opcije

* Obvezna polja

639,56 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaRazsvetljava)    (RazsvetljavaSet razsvetljava)    (HempatiaCyber Monday)  

Podrobnosti

Indoor Kit Lumatek 630 W CMH - Dimmable

Ta digitalni komplet za osvetlitev 630 W je sestavljen iz najvišje PAR / PPF izhodne žarnice Lumatek 630 W CMH DE, reflektorja Lumatek Tekken Pro DE z močjo 630 W CMH in dušilke Lumatek Dimmable & Controllable.

Izbirate lahko med dvema 630 W CMH žarnicama - 3100 K  ali  4200 K.


KIT VKLJUČUJE:

 • Reflektor Lumatek Tekken Pro DE Miro
 • Dušilka Lumatek 630 W CMH Dimmable
 • Žarnica Lumatek 630 W CMH 3100 K  ali  Žarnica Lumatek 630 W CMH 4200 K


REFLEKTOR LUMATEK PRO DE MIRO

 • Lumatek Tekken Pro DE je vrhunski odsevnik profesionalne kakovosti, zasnovan posebej za indoor gojenje rastlin. Njegova zaprta oblika je zračena, tako da omogoča odvajanje toplote in usmerja svetlobo naravnost navzdol in ima 1,2 x 1,2 m odtis. To je visokozmogljiv reflektor z dvojnim grlom z inovativnimi SPPDS-A grli za svetilke, zasnovano za uporabo s 630 W CMH in 1000 W 400 V DE svetilkami. Tekken Pro DE je izdelan iz odsevnega površinskega materiala MIRO®, ki je izdelan iz čistega 99,99 % aluminija in super odsevnega oksidnega sloja s 95 % odbojnostjo, zaradi česar je to eden najbolj odsevnih materialov na trgu. Tekken Pro DE je namenjen za uporabo z visokim izhodom PAR / PPF s svetilkilkami za dvojno grlo HPS, MH in CMH (LEC) in ima inovativna K12x30s (DE) grla za sijalke z močjo do 1000 W.
 • LASTNOSTI: Primeren za žarnice z dvojnim grlom (DE) - do 1000 W; Odbojnost - do 95 %; Odtis - 1,2 m²


DUŠILKA LUMATEK 630 W CMH

 • Dušilka Lumatek 630 W CMH je zanesljiv digitalni predstikalni sistem, ki se uspešno uporablja v prostorih za gojenje in uporablja visokofrekvenčno tehnologijo za učinkovit vžig in delovanje 630 W dvokapne keramične kovinske halogenidne svetilke (imenovane tudi CMH / CDM / LEC). CMH tehnologija ustvarja visoko energijsko raven PAR / PPF z nizko toploto pri celotnem spektru, ki je bližje sončni svetlobi in ustvarja bolj zdravo rast rastlin in večji pridelek. Z barvnim indeksom (CRI)> 90 % je CMH kot nalašč za pridelavo visokokakovostnih pridelkov in pridobivanje eteričnega olja. Dušilka je namenjena uporabi s svetilko Lumatek 630 W DE CMH (na voljo 4200 K dnevna svetloba  in / ali  3100 K Agro). Zaradi varnosti, dušilka uporablja popolno zaščito vezja, vključno z open / short vezjem, over / low napetostjo, end of lamp life rectification in EMI korekcijo. Nova dodatna funkcija Control vam omogoča enostavno spremljanje in urejanje okolja v prostoru (čas osvetlitve, sončni vzhod / sončni zahod, digitalno 1 % zatemnitev...) S preprosto povezavo digitalnega panela Lumatek (prodaja se posebej) v priključek TRS na dušilki. 5 m kabel za povezovanje je vključen v komplet.
 • LASTNOSTI: Moč - 630 W; Napetost - 240 V; Dimmer - 80 %, 90 %, 100 %


ŽARNICA LUMATEK 630 W CMH 3100 K

 • CMH sijalka 630 W 240 V 3100 K, (DE) je visokofrekvenčna impulzna sijalka za dvojno grlo, je bila zasnovana za uporabo z elektronsko predstikalno napravo Lumatek 630 W DE CMH. Ta halogenidna svetilka iz keramičnih kovin je proizvedena z visoko kakovostno tehnologijo iz keramičnih oblokov in specifično vrtnarsko mešanico plinov, ki ustvarja optimalen spektralni izkoristek za zdravo rast rastlin.
 • LASTNOSTI: Moč - 630 W; Temperatura barve - 3100 K; Proizvede - 65.000 lumnov; Tip sijalke - CMH z dvojnim grlom (DE)


ŽARNICA LUMATEK 630 W CMH 4200 K

 • CMH sijalka 630 W 240 V 4200 K, (DE) je visokofrekvenčna impulzna sijalka za dvojno grlo, je bila zasnovana za uporabo z elektronsko predstikalno napravo Lumatek 630 W DE CMH. Ta halogenidna svetilka iz keramičnih kovin je proizvedena z visoko kakovostno tehnologijo iz keramičnih oblokov in specifično vrtnarsko mešanico plinov, ki ustvarja optimalen spektralni izkoristek za zdravo rast rastlin.
 • LASTNOSTI: Moč - 630 W; Temperatura barve - 4200 K; Proizvede - 68.000 lumnov; Tip sijalke - CMH z dvojnim grlom (DE)
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri