Več pogledov

ePapillon 600 W

417,94 €

Na zalogi

Šifrant: 00001
417,94 €
Postavite vprašanje o izdelku
creditcart Izračun obrokov
Obrestno financiranje
140,95 € 3 mesecev
71,09 € 6 mesecev
36,16 € 12 mesecev
18,71 € 24 mesecev
12,90 € 36 mesecev
10,00 € 48 mesecev

Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih od 1.000 €. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.
Več informacij | Preveri svoj limit

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaRazsvetljava)    (RazsvetljavaSet razsvetljava)  

Podrobnosti

Profesionalni sistem razsvetljave ePapillon 600 W

Enakomerna razpršitev svetlobe! Profesionalni sistem razsvetljave, ki bo zadovoljil potrebe še tako zahtevnih uporabnikov. Izjemno preprosto - ePapillon z enako količino energije proizvede več svetlobe. Odprta oblika reflektorja usmerja svetlobo na pridelovalno področje z manjšo toplotno emisijo. Toplota, ki jo ustvari sijalka, se ne prenese neposredno na rastlino, temveč posredno, preko zraka. Odprta zasnova reflektorja ustvarja naravni zračni tok, preko katerega se toplota enakomerno porazdeljuje po okolju in preprečuje nastanek žarišč. Osvetlitev s tovrstnim reflektorjem se poveča tudi za 10 % v primerjavi z običajnimi svetlobnimi telesi. Pri podjetju Lights Interaction uporabljajo svojevrsten proizvodni proces pri izdelavi reflektorjev. Reflektor je oblikovan tako, da zmanjšuje segrevanje sijalke na najmanjšo možno mero. Rezultat tega je manjša razlika pri svetilnosti sijalke preko celotne življenjske dobe. ePapillon reflektor proizvaja več svetlobe ter širši svetlobni snop svetlobe za rast, ki prodre globlje v rastlino.


LASTNOSTI

 • Kompaktna naprava, vse v enem: dušilka, sijalka in reflektor
 • Majhna reflekcijska površina z odlično razpršitvijo svetlobe
 • Priložena sijalka 600 W HPS
 • 600 W ultra-visokofrekvenčna dušilka
 • Vega aluminijski odsevnik omogoča izgubo le 1 % reflekcije na leto
 • Patentirana oblika odsevne površine – odprti reflektor – poveča izkoristek na 92 % in s sistemom odvajanja toplote vpliva na podaljšanje življenjske dobe sijalke
 • Enostavna in hitra zamenjava sijalke in odsevnika
 • 3 leta garancije na reflektor z dušilko
 • 1 leto garancije na sijalko

Navodila

PROIZVAJALEC Lights Interaction
MODEL ePapillon 600 W
NAPETOST 220 V - 240 V
NAPETOSTNO OBMOČJE 176 V - 264 V
FREKVENCA 50 Hz - 60 Hz
TOK 4,4 A
FREKVENCA DELOVANJA 130 – 190 kHz
MOČ 640 W
ZAGONSKI TOK < 30 A
IZKORISTEK > 0,95
ePAPILLON 600 W SIJALKA >1150 nmol/s na 10.000 ur > 95 %
TEŽA 4 kg
DIMENZIJE 44,4 x 28,5 x 25,5 cm


 

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri