VSA SEMENA = 20% POPUSTA; KUPI 2 ALI VEČ ISTEGA PAKETA = 30% POPUSTA    VEČ ...

Več pogledov

Lumatek Tekken Pro DE (Miro)

229,68 €

Na zalogi

Šifrant: LUMR008
Proizvajalec:

Visokozmogljiv reflektor z dvojnim grlom Lumatek Tekken Pro DE je bil zasnovan posebej za indoor gojenje rastlin. Primeren za sijalke do 1000 W.

229,68 €
Postavite vprašanje o izdelku
creditcart Izračun obrokov
Obrestno financiranje
80,66 € 3 mesecev
40,68 € 6 mesecev
20,69 € 12 mesecev
10,70 € 24 mesecev

Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih od 1.000 €. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.
Več informacij | Preveri svoj limit

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaRazsvetljava)    (RazsvetljavaOdsevniki)    (HempatiaCyber Monday)  

Podrobnosti

Visokozmogljiv reflektor z dvojnim grlom Lumatek Tekken Pro DE (Miro)

Lumatek Tekken Pro DE je vrhunski odsevnik profesionalne kakovosti, zasnovan posebej za indoor gojenje rastlin. Njegova zaprta oblika je zračena, tako da omogoča odvajanje toplote in usmerja svetlobo naravnost navzdol in ima 1,2 x 1,2 m odtis. To je visokozmogljiv reflektor z dvojnim grlom z inovativnimi SPPDS-A grli za svetilke, zasnovano za uporabo s 630 W CMH in 1000 W 400 V DE sijalkami.

Tekken Pro DE je izdelan iz odsevnega površinskega materiala MIRO®, ki je izdelan iz čistega 99,99 % aluminija in super odsevnega oksidnega sloja s 95 % odbojnostjo, zaradi česar je to eden najbolj odsevnih materialov na trgu. Tekken Pro DE je namenjen za uporabo z visokim izhodom PAR / PPF s svetilkilkami za dvojno grlo HPS, MH in CMH (LEC) in ima inovativna K12x30s (DE) grla za sijalke z močjo do 1000 W.


LASTNOSTI

 • Dobra penetracija
 • Enakomerno kvadratno širjenje svetlobe brez vročih točk
 • Zagotavlja maksimalno odbojnost in enakomerno razpršenost svetlobe
 • 95 % odbojnost
 • Uporabnikom prijazna namestitev
 • Za svetilke do 1000 W
 • CE certifikat
 • Zasnovan in oblikovan v Veliki Britaniji

Navodila

PROIZVAJALEC Lumatek
MODEL Tekken Pro DE (Miro)
PRIMEREN ZA SIJALKE do 1000 W / 400 V
MATERIAL Miro Aluminium
OSVETLJUJE POVRŠINO (ODTIS) 1,2 x 1,2 m
SVETLOBNI ODBOJ 98 %
OKOVJE / GRLO DE (double ending)
DIMENZIJE 615 x 615 x 220 mm
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri