Več pogledov

Trilite Triled 280 W

496,34 €

Na zalogi

Šifrant: 1602
Proizvajalec: Trilite
496,34 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaRazsvetljava)    (RazsvetljavaLed)  

Podrobnosti

Led svetilka Trilite Triled 280 W

Nova LED svetila Trilite zadnje generacije. Zahvaljujoč novemu in ekskluzivnemu spektru s štirimi barvnimi pasovi in z ne zgolj dvema barvnima vrhuncema, kot pri svetilih AGRO, temveč s štirimi, predstavljajo pravo revolucijo na tržišču LED svetil, namenjenih notranjiem gojenju. Svetloba, ki jo oddaja LED Trilite je ravno pravšnja za potrebe razvoja in cvetenja rastline. Rastline absorbirajo 100 % barvnega spektra , ki ga sestavljajo dve rdeči, oranžna in modra barva (660 nm, 630 nm, 460 mn in 610 mn). Druga bistvena novost je 120° optična leča, po ena za vsako LED svetilo, zagotavljajo neverjetno globino prodiranja. Pri tem pa ne gre pozabiti na druga dva dejavnika, ki sta tako pri srcu vsem, ki pridelujejo rastline v zaprtem prostoru: zvočno onesnaževanje je praktično nično, svetila pa se ponašajo z edinstvenim sistemom razpršitve toplote, ki jih ohranja hladne in s čimer se izogne klasičnim težavam, ki jih povzroča pregrevanje majhnih prostorov. Pomembno je upoštevati, da je moč vsake LED diode 3 vate in ne 2, kot je to običajno pri drugih svetilih. Zmanjšana poraba ob hkratni veliki proizvodnji. Če so za svetila LED do sedaj obljube proizvajalcev le redko držale, pa so bile diode LED Trilite predstavljene na tržišču zato, da bi vas presenetile. Tudi pogled nestrokovnjaka takoj lahko opazi, da gre za vrhunski izdelek.


LASTNOSTI

 • LED diode porabijo od 20 % do 30 % energije, ki jo porabilo sijalke
 • Uporaba LED pomeni prispevek k zmanjševanju onesnaževanja
 • LED diode se lahko uporabljajo v vseh fazah pridelave: od semena do sadeža
 • LED diode so v pomoč pri nezanemarljivem zmanjšanju stroška električne energije
 • LED diode imajo uporabno življenjsko dobo od 5 do 10 let


UPORABA

 • Primerno za orhideje, paprike, enoletne rastline, zelišča in začimbe, kaktuse, kaljenje semen in vzdrževanje matičnih rastlin
 • Uporabni v toplih gredah kot dodatna svetloba in za kontrolo foto-periode
 • Izplačljivi ob sočasni uporabi s hidroponskimi sistemi


NAVODILA

 • Obesite LED svetilko
 • Priporočena višina: 40 cm - 200 cm
 • Najprej vklopite kabel za napajanje v LED svetilko, šele po tem pa v električno vtičnicoPOZOR! Samo za notranjo uporabo! Ne dotikajte se LED luči, medtem ko je v delujočem stanju! NI vodoodporno! Ne glejte neposredno v LED luči!

Navodila

MODEL TRILED-8
DIMENZIJE 49,6 x 28,3 x 8,5 cm
ELEKTRIČNA NAPETOST 100 - 240 V AC
DELOVNO OBMOČJE -20 ~ 40 °C   45 % RH - 90 % RH
LED 120 kosov
MOČ 280 W
ŽIVLJENJSKA DOBA 50,000 h delovanja
FREKVENCA 50 / 60 Hz

 

 

 

 

 

 

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.