Več pogledov

Dušilka Green Power 315 W LEC

49,97 €

Na zalogi

Šifrant: 80207
Proizvajalec: TBM
49,97 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaRazsvetljava)    (RazsvetljavaDušilke)  

Podrobnosti

Profesionalna, okolju prijazna dušilka TBM Green Power 315 W LEC

Dušilka Green Power 315 W LEC je izdelana iz najkakovostnejšega bakra, zato se bistveno manj ogreva. Dušilka ima elektronski vžigalni sistem, kar jo uvršča v tako imenovane "hibridne" dušilke. Primerna za sijalke CMH "LEC", kot so Solux pro, Lumafarm, Philips, Auvl itd. To je prvi balast trga Magnetic Grow Shop, ki služi za čiste svetilke LEC. Elektromagnetni balast 315 W je sestavljen iz vseživljenjskega reaktanca in elektronske plošče, ki spreminja izhodni val v skladu s svetilkami LEC. Poleg tega imajo barvne LED-gonilnike, ki vedno prikazujejo stanje svetilke ali če pride do notranje napake. Vključi ciklični časovnik na začetni plošči, da se prepreči vnovični zagon vroče svetilke - kar izboljša življenjsko dobo in učinkovitost dušilke. Prav tako ima toplotno zaščito, da se prepreči pregrevanje opreme. Priporočamo, da razdalja med predstikalcem in reflektorjem ne presega 10 m, čeprav lahko deluje do 15 m stran.

Green Power LEC 315 W je magnetni balast z velikimi izboljšavami v elektroniki. Zahvaljujoč tej novi zaganjalni napravi je razsvetljava LEC za rast vaših rastlin cenejša in čeprav ne deluje tako kot elektronska predstikalna naprava, je zelo blizu temu. TBM proizvaja ta model v Evropi s svojimi lastnimi standardi kakovosti


PORABA ENERGIJE

 • Komplet s sijalko CMH 315 W in s to dušilko porabi 350 W
 • Komplet s sijalko CMH 315 W in elektronskim balastom porabi 325 W


LED indikatorji, ki glede na njihovo barvo in utripanje kažejo stanje:

 • Zelena LED neprekinjena: pravilno delovanje
 • Oranžna LED neprekinjena: žarnico je treba zamenjati, izčrpana
 • Rdeča LED neprekinjena: težave z žarnico ali okvare v priključkih
 • Rdeča LED utripajoča: označuje, da se lučka začne (ni napaka)
 • Če je po prekinitvi napajanja vroče, utegne trajati nekaj minut, preden se ponovno vklopi

Navodila

PROIZVAJALEC TBM
MODEL Green Power
TIP LEC
MOČ 315 W
PRIMERNO ZA SIJALKE CDM  315 W
NAPETOST 220 V
FREKVENCA 50 Hz
MASA 2 kg
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.