Več pogledov

Milwaukee MC720 pH Controller

297,89 €

Na zalogi

Šifrant: CTRPE053
Proizvajalec: Milwaukee
297,89 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaPripomočki)    (PripomočkiMerilniki)  

Podrobnosti

Avtomatsko nadziranje in reguliranje pH vrednosti hranilne raztopine Milwaukee MC720

pH regulator (MC122) in dozirna črpalka (MP810) zagotavljata popolnoma avtomatizirano kontrolo pH vrednosti hranilne raztopine v hidroponskem sistemu. Droben in natančen tok peristaltične črpalke vam omogoča, da se ohrani idealna pH vrednost v vašem rezervoarju. Po tem, ko izberete nastavitev, ki vam ustreza (od 5.5 pH do 9.5 pH) bo pH merilec/regulator izmeril pH vrednost hranilne raztopine in samodejno prilagodil pH vrednost (kislo ali alkalno). V setu je pH meter/regulator (MC122), peristaltična dozirna črpalka (MP810) in elektroda/sonda (MA911B/2).


MC122 pH METER CONTROLLER

 • Profesionalen pH meter in regulator odličen za uporabo v hidroponiki
 • Z Milwaukee regulatorji lahko spremljate in nadzirate pH vrednost v vašem hranilnem rezervoarju
 • Milwaukee Instruments "MC" regulator ima tudi LED lučko za obvestila (alarm)
 • Napajanje regulatorja se vklopi, ko je vrednost pH nad ali pod (odvisno kako ste nastavili regulator) izbrano nastavljeno vrednostjo
 • V setu je 12 V DC adapter za regulator, montažni set, sonda, nosilec sonde in pH kalibracijska solucija (pH4 20 ml in pH7 20 ml)


MA911B/2 ELEKTRODA / SONDA

 • Dvojni spoj, elektroda je napolnjena z gelom, BNC priključkek za povezavo z MC122 pH regulatorjem, 1 m dolg kabel


MP810 PERISTALTIČNA DOZIRNA ČRPALKA 1.5 L / h

 • Neprekinjen 1.5 L/h tok za doziranje (25 cc min), brez dodatne potrebne regulacije, maksimalen pritisk je 1 bar, narejeno iz posebnega odpornega materiala
 • Polipropilene (PP), peristaltična cev iz Santoprena
 • Črpalka je v kompletu z montažnim nosilcem, vijaki, 1.5 m PE cevi, filter, fiting in 230 V AC +-10 % napajalnim kablom (2.6 m)


Navodila

DOMET 0,0 - 14,0 pH 
RESOLUCIJA  0,1 pH
NATANČNOST  ± 0,2 pH 
NASTAVITEV  od 5.5 pH do 9.5 pH
ALARM  Aktivno samo v primeru, če je pH vrednost višja ali nižja od nastavljene točke 
NAPAJANJE  Aktivno samo v primeru, če je pH vrednost višja ali nižja od nastavljene točke 
NAPETOST / TOK 230 V / 117 V; 8 A, 115 VAC, 2 A, 60 Hz ali 230 VAC, 1 A, 50 Hz 
ELEKTRODA  MA911B/2 (vključena)
OKOLJE  od 0 °C do 50 ° C; max 95 % RH 
NAPAJALNIK  12 VDC napajalni adapter
DIMENZIJE
26,5 x 30,5 x 15 cm
TEŽA 2 kg (bruto)
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.