Več pogledov

Prezračevalni set 1325 m³/h

348,42 €

Na zalogi

Šifrant: KIT44
348,42 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaPrezračevanje)    (PrezračevanjePrezračevalni seti)  

Podrobnosti

Prezračevalni set 1325 m³/h

Pravilno prezračevanje v šotoru je bistvenega pomena za zdravo rast rastlin, prav tako pa je za čiščenje zraka in odstranjevanje vseh vonjav, potrebno filtriranje. Zrak v prostoru za gojenje rastlin morate zamenjati vsaj vsakih 5 minut, ko so luči prižgane, in še hitreje, če se vaše okolje bori proti vročini. Ko gre za gojenje rastlin v zaprtih prostorih, je nadzor okolja izredno pomemben. Zato je prezračevalni sistem bistvenega pomena.


SET VSEBUJE:

 • Ventilator VK 315 - maximalni pretok 1340 m³/h
 • Filter CAN 2000 - maximalni pretok 2200 m³/h
 • Aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje 315 mm - 3 m
 • Električni Schuko kabel - 1,5 m
 • Kovinska reducirka za cev 315 > 200 mm


VENTILATOR VK315

 • VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Ventilator je združljiv s prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne ABS plastike. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem - Dinamično uravnotežen rotor z nazaj ukrivljenimi lopaticami. Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom. V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja.
 • LASTNOSTI: Pretok zraka - 1340 m³/h; Premer - 315 mm; Napetost - 240 V


FILTER CAN 2000

 • Ogleni filter za vrhunsko naravno čiščenje zraka. Can filtri so visoko kakovostni in ne potrebujejo vzdrževanja. Ogleni zračni filter je testiran ter zagotavlja 99,5 % vpojnost vonjav in ima življenjsko dobo od 12 do 18 mesecev. Can-Filters odstranijo vonjave hitro in učinkovito. Ogleni filtri nizozemskega proizvajalca Can Filter so med najbolj priljubljenimi pri indoor gojiteljih. Njihova kakovost je neomejena možnost ponovnega polnjena, kar predstavlja privlačnost teh proizvodov, tako s cenovnega kot funkcionalnega vidika. Ogleni filter se priključi na odvodni del ventilacije. Ekipa Can-Filters že 15 let nadgrajuje svoje izkušnje, strokovnost in paleto proizvodov za zagotavljanje nadzora vonjav z aktivnim ogljem. Can-Filters uporablja in izdeluje najbolj kakovostne zračne filtre z aktivnim ogljem, pri katerem uporabljajo le deviško aktivno oglje, pripravljeno s prilagojeno formulo, da zadosti najzahtevnejšim kriterijem. Can-Filters so sestavljeni in pripravljeni za takojšnjo namestitev in uporabo ter omogočajo uravnoteženo delovanje ter dolgo življenjsko dobo. Ogleni delci v obliki peletov onemogočajo nabiranje prahu in spodbujajo optimalen pretok zraka skozi celotno dolžino filtra, kar zmanjšuje pritisk na ventilator. Vsebujejo največjo količino oglja med tovrstnimi filtri na trgu.
 • LASTNOSTI: Max pretok zraka - 2200 m³/h; Premer prirobnice - 250 mm


ALU CEV 315 mm - 3 m

 • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgojo rastlin, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora. Najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporabljajo za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bo čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali z srebrnim odbojnim trakom.
 • LASTNOSTI: Material - Aluminij; Dolžina - 3 m; Premer - 315 mm


NAPAJALNI KABEL Z VTIKAČEM SCHUKO

 • Gumijast napajalni kabel z vlitim Schuko vtikačem za priklop dušilke ali druge naprave na električno omrežje.
 • LASTNOSTI: Dolžina kabla - 1,5 m; Število žil - 3 x 1 mm; Tip kabla - Schuko


KOVINSKA REDUCIRKA ZA CEV 315 > 200 mm

 • Za povezave zračnih kanalov, ki se uporabljajo v stanovanjskih, javnih in industrijskih prezračevalnih sistemih. Za priključitev različnih zračnih kanalov in njihovo vključitev v kompleksne prezračevalne sisteme. Izdelano iz posebnega jekla s polimerno prevleko ali galvaniziranim jeklom. Reduktor je namenjen priključitvi dveh zračnih kanalov. Komponente prezračevalnega sistema so pritrjene s sponkami ali drugimi pritrdilnimi napravami.
 • LASTNOSTI: Premer 1 - 315 mm; Premer 2 - 200 mm

Navodila

VENTILATOR VK315

PROIZVAJALEC Vents
MODEL VK 315
PRETOK 1340 m³/h
PREMER 315 mm
MOČ 155 W
PORABA 271 W - 0,271 kW
RPM (vrtljajev na minuto) 2741 min-1
GLASNOST (na m³) 63 dBA
MAX TEMP. ZRAKA od -25 оC do 55 оC
NAPAJANJE 220 V - 240 V
ELEKTRIČNI TOK 2,25 A
FREKVENCA 60 Hz
STOPNJA ZAŠČITE IP X4
TEŽA 5,3 kg


FILTER CAN2000

PROIZVAJALEC CAN Filters
MODEL CAN-Lite 2000
MAX. PRETOK ZRAKA 2200 m³/h
OPTIMALNI PRETOK ZRAKA 2000 m³/h
PREMER FILTRA 300 mm
PREMER FLANŽE 250 mm 
MAX. VLAGA 70 %
MAX. TEMPERATURA 80 °C
DEBELINA OGLJA 50 mm
DOLŽINA 1000 mm
TEŽA 19 kg
TEŽA OGLJA 10,2 kg
TIP OGLJA Lite
MATERIAL Jeklo
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri