Več pogledov

CO2 Generator 8

531,77 €

Na zalogi

Šifrant: 1649
531,77 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaPrezračevanje)    (PrezračevanjeCO2)  

Podrobnosti

GEN-8 Butan-Propan (LBG) 8 KW CO2 Generator

V naravi, rastline kombinirajo vodo, ogljikov dioksid (C02) in svetlobo v kemično energijo, ki jo lahko uporabijo kot energijo za rast in cvetenje. Ta proces fotosinteze lahko pospešimo z dovajanjem več ogljikovega dioksida (C02) v rastočem okolju rastline. Zaradi povečanega vnosa C02, rastline rastejo veliko hitreje in močneje. Gorilnik je primeren za prostore velikosti od 32 m² do 60 m², odvisno od učinkovitosti ventilacije. GEN-8 Butan-Propan (LBG) 8 KW CO2 Generator« ima elektronski vžig. CO2 generator ima manjšo Porabo plina in je primeren za manjše oz. srednje velike prostore. Če želite uporabljati generator v večjih prostorih, se postavi več le-teh v sam prostor. Oprema za montažo je priložena v setu, kot tudi napajalnik in plinska cev brez regulatorja tlaka plina.

Če želite uporabiti GEN-8 CO2 Butan-Propan Generator, upoštevajte, da morate uporabljati regulator tlaka plina - 30 mBar. (Ni priložen v setu)!


LASTNOSTI

 • GEN-8 Generator CO2 vam ponuja najučinkovitejši in stroškovno ugoden način za povečanje raven ogljikovega dioksida v prostoru za vašo rastlino (CO2)
 • Izkušeni inženirji so razvili generator CO2 8 gorilnik, ki je ne samo zanesljiv, temveč ima impresiven seznam varnostnih funkcij, s katerimi vsak proizvajalec mir in vednost da uporablja enega najvarnejših in najboljših izdelkov na trgu danes
 • GEN-8 napreden elektronski vžig
 • Elektromagnetni ventil zagotavlja popolno redundanco z nadzorom plina
 • GEN-8 "stikalo tilt" funkcija, katera takoj izklopi pretok plina, če enota ni pokonci
 • Več toplotne zaščite zagotavlja dodatno zaščito za sestavne kritične elektronske komponente
 • Uporablja čisto-goreče gorilnike iz precizno rezkane medenine in komponente za montažo iz samo najvišje kakovosti
 • Generator je bil testiran pod pritiskom za preverjanje oz. preprečevanje morebitnega uhajanja plina, da se zagotovi najvišja možna varnost in optimalno delovanje
 • Izvedeno je bilo več pregledov kakovosti in vsaka CO2 enota je odobrena iz strani visoko usposobljenih kadrov
 • Priročno stikalo za vklop / izklopOPOZORILO: Vsebnosti CO2 v ozračju nad 2500 PPM so zdravju škodljive.

Navodila

MODEL GEN-8 (LBG)  co2 GEN
TIP LBG- ( liquid butane gas)
ŠTEVILO ŠOB 8
VRSTA PLINA Butan-Propan
POKRITOST PROSTORA >90 m3
PROIZVAJA
25.0 cuft 0,30 / CO2 / hr
LBG TLAK (plin) 2,8 kPa
TIP VENTILA ELEKTROMAGNETNI
ŠTEVILO VENTILOV 1
MATERIAL GORILNIKOV MEDENINA
TEŽA NETO 9,20 kg
TEŽA BRUTO 10,30 kg
DIMENZIJE PAKETA 478 x 275 x 556 mm
DIMENZIJE GENERATORJA 420 x 215 x 420 mm
NAPAJALNIK 100 - 240 VAC / 12 V DC (2 A) (priložen)
GLAVNO STIKALO DA (ON / OFF)
VENTIL ZA ZNIŽANJE PRITISKA NE ( Ni priložen)
ZAGON ELEKTRONSKI (iskra)
VARNOSTNO STIKALO AVTOMATSKO (proti padcem in uhajanju plina)
ELEKTRIČNI TOK 100 - 240 V AC / 30 W / 50 / 60 Hz
V SETU Generator 1x, napajalnik 1x, obešalna veriga 1x, obešalni vijak 1x, šestoglati ključ 1x, Čepki 4x, Navodila
OHIŠJE Jeklena pločevina z visoko temperatuno barvno zaščito


 

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri