Več pogledov

Mills Starter Pack

63,00 €

Na zalogi

Šifrant: 8730
Proizvajalec:

Mills Starter Pack vsebuje celotno osnovno linijo izdelkov Mills za celoten cikel rasti na območju 1 m².

63,00 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Mills Starter Pack

Mills Starter Pack vsebuje celotno osnovno linijo izdelkov Mills, vključno z Mills Vitalize 30 ml, za celoten cikel rasti rastline. komplet gnojil je primeren za površino 1 m².


SET VSEBUJE:

 • 1 x Mills Start 250 ml
 • 1 x Mills Basis A 500 ml
 • 1 x Mills Basis B 500 ml
 • 1 x Mills C4 250 ml
 • 1 x Mills Ultimate PK 250 ml
 • 1 x Mills Vitalize 30 ml
 • 1 x Mills Vitabrix 50 g (brezplačni vzorec)


MILLS START

 • Hiter in močan razvoj korenin. Za spodbujanje rasti in vitalnosti rastlin. Izboljšanje medijske strukture in hranilne vrednosti. Hitro okrevanje od presadnega šoka.


MILLS BASIS A + B

 • Izboljša absorpcijo hranil. Spodbuja fotosintezo. Izboljša razdelitev celic. Optimizira transport vode in hranil. Zagotavlja vitalnost in izboljša donos. Omejuje uporabo pesticidov. Priskrbi osnovne elemente v sledeh. Spodbuja imunski sistem. Primeren za uporabo v prsti, coco in hydro.


MILLS C4

 • Hitrejši obilen sadni set. Spodbuja rast in vitalnost rastlin. Povečana proizvodnja olja in sladkorja. Razvoj gostejših, trših in težjih sadik in cvetov.


MILLS ULTIMATE PK

 • Zmogljiv cvetni stimulans. Povečana donosnost cvetov in sadja. Izboljša kakovost vaših rastlin in izboljšuje proizvodnjo eteričnih olj. Izboljša aromo in okus do maksimuma. Otrdi celično strukturo. Lahko se uporablja kot globinsko čiščenje koreninskega območja. Ne sme se uporabljati skupaj z drugimi ojačevalniki PK.


MILLS VITALIZE

 • Edinstvena, koncentrirana in stabilizirana oblika Silicijeve kisline - biološka oblika Silicija. Enostaven za uporabo kot foliarno gnojilo. Ni strupen in ne pušča ostankov na izdelku. Izboljša imunski sistem pridelka. Izboljša odpornost pridelka proti žuželkam. Zmanjšuje količino abiotskih stresov, kot so stres vode in slanosti. Deluje kot bio-stimulant v sistemu rastlinske proizvodnje. Izboljša germinalno zmogljivost v slanici in suhem okolju.Izboljša strukturo korenin, tako v velikosti kot tudi teži. Izboljša absorpcijo hranil in njihovo uporabo v proizvodnem sistemu rastlin. Imobilizira težke toksične kovine.Izboljša donos in kakovost izdelka. Zmanjšuje izgube vode v sadju in zelenjavi po žetvi. Primeren za mešanje z drugimi gnojili ali drugimi zaščitnimi sredstvi. Primeren za vse vrste pridelkov.


MILLS VITABRIX (brezplačni vzorec)

 • Vitabrix Organic Silicon je organsko sredstvo za izboljšanje substrata. Poveča absorpcijsko sposobnost koreninskega sistema rastline. To zagotavlja povečano absorpcijo osnovnih hranil. Absorbirani Silicij krepi rastlinske celice in tvori fizično oviro pred škodljivci, plesnijo in boleznimi. Vitabrix zagotavlja naravno zaščito pridelka in ga ščiti pred dejavniki stresa, bolezni in žuželk.
POZOR: Proizvajalec lahko spreminja razmerje med sestavinami! - Shranjujte izven dosega otrok. Izogibajte se vdihovanju, ker je lahko škodljivo. Preprečite stik z očmi. V kolikor pride do stika s kožo, lahko povzroči draženje. Temeljito operite roke po uporabi. Hranite daleč od toplote ali ognja. Ni primerno za uživanje. Hraniti v zapakirani embalaži. Shranjujte v prostoru, daleč od direktne sončne svetlobe.

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri