Več pogledov

GroXpress LED 340W Full Spectrum

922,95 €

Na zalogi

Šifrant: 1000955
Proizvajalec:

GroXpress LED 340W FullSpectrum+ je svetilka z nizkim profilom, ki jo je mogoče zatemniti, namenjena uporabi v vrtnatski industriji. Ta LED svetilka je bila skrbno zasnovana tako, da svetloba prodre globlje v rastlino, kar vodi do povečanih stopenj rasti sobnega cvetja, zelenjave in pridelkov.

922,95 €
Postavite vprašanje o izdelku
creditcart Izračun obrokov
Obrestno financiranje
311,24 € 3 mesecev
156,97 € 6 mesecev
79,84 € 12 mesecev
41,30 € 24 mesecev
28,48 € 36 mesecev
22,08 € 48 mesecev

Informativni izračun ne vključuje morebitnih stroškov dostave in zneska pologa, ki je obvezen pri nakupih od 1.000 €. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.
Več informacij | Preveri svoj limit

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaRazsvetljava)    (RazsvetljavaLed)    (HempatiaAktualno v ponudbi)    (HempatiaNovo v ponudbi)  

Podrobnosti

GroXpress LED 340W FullSpectrum+

Sestavljen je iz 4 LED modulov, ki ustvarjajo veliko osvetljeno območje, ki svetlobi omogoča globlji prodor v rastlino (3D rastlinska razsvetljava). Uporablja Gro - Lux FullSpectrum+; specifičen spekter za vse faze rasti, je optimiziran za aplikacije brez naravne sončne svetlobe. Primeren je za pridelavo rastlin na območjih 80 x 80cm ali 100 x 100cm s prvovrstnim fotosintetičnim in morfološkim spektrom. Izdelan je iz eloksiranega aluminija za zaščito pred korozijo, kar omogoča podaljšanje življenjske dobe izdelka. Povečana površina plošče LED vodi do povečanega hlajenja za največjo zmogljivost.


LASTNOSTI

 • Maks. Izhod ~ 800 µmol/s/m² na 50cm razdalje
 • Primerno za nizke strope - višina le 55mm
 • Stikalo za zatemnitev - dodatna oprema ni potrebna
 • Pasivno hlajeno
 • Vključuje napajalni kabel in dve različni rešitvi za obešanje
 • Izdelano iz eloksiranega aluminija za zaščito pred rjo
 • Izdelano v Belgiji
 • 3 leta garancijeNavodila

PROIZVAJALEC Sylvania
MODEL GroXpress LED 340W FullSpectrum+
UČINKOVITOST 2,3 µmol/J
PPF 780 µmol/s
FREKVENCA 50 - 60 Hz
NAPETOST 220 - 240 V
MOČ / PORABA 340 W
TOK (A) 1,643
IP OCENA IP20
ŽIVLJENSKA DOBA 50.000 ur
PORAZDELITEV SVETLOBE 120°
DIMMER 100% - 10%
OPTIMALNO DELOVANJE (° C) -10 - 40
TEŽA 8,8 kg
DIMENZIJE 653 x 676 x 53 mm
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri