Gnojila, hidroponika, kapljično namakanje, zalivalni sistem, grow box, luči za rastline

031/717-085
info@hempatia.si

Brezplačna dostava po Sloveniji

Pri nakupu nad 50€
vam nudimo
brezplačno
dostavo.

15 dnevna možnost vračila

Garancija za
varen nakup.

Več o tem

O podjetju

Naziv: Lifedrop d.o.o.
Skladišče: INDUSTRIJSKA CESTA 11F
Elektronski naslov: info@hempatia.si

Več o nas

Kit Growbox 250W

Izberite opcijo:
 

Cena:

255,98 €

Količina:

Opis produkta

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za vse "indoor" ljubitelje.
 

SET VSEBUJE

 • 1x Dušilka TBM Green Power 250 W
 • 1x Aluminijasti reflektor Stucco 400 x 500 mm ali Cool Tube 125 x 300 mm
 • 1x Growbox Pirate Box 80 x 80 x 160 cm 
 • 1x Ventilator Inline TT 100
 • 1x Filter proti vonjavam Primaklima PK100 (360 m³/h)
 • 1x Sijalka Sylvania HPS Grolux 250W 
 • 1x Aluminijska cev za prezračecanje 100 mm (1m)

 

DUŠILKA TBM GREEN POWER  250W

 • Primerna je za Natrijeve (HPS) in za Metalhalogene (MH) sijalke. Profesionalna, okolju prijazna dušilka za notranjo uporabo. Green Power 250W je izdelana iz najkakovostnejšega bakra, zato se dušilka bistveno manj ogreva. Dušilka ima elektronski vžigalni sistem, kar jo uvršča v takoimenovane "hibridne" dušilke. Popolna enota za visokotlačne sijalke. LED za vklop - razred zaščite = I. Ballast z navitji, razred H–dT max 75°C. Dušilka Green Power je zaščitena s smolo iz poliestra. Opremljena je z vžigno napravo in kondenzatorjem (cos-Fi ≥ 0,9). Maksimalna razdalja med dušilko in svetilko je 16m. PROIZVAJALEC TBM, MODEL GP250, MOČ 250W, ELEKTRIČNA NAPETOST 230V, FREKVENCA 50Hz, ELEKTRIČNI TOK 3,0A, Tw 130°C, Cos-FI 0,9, dT 75, EEI A3, PRIMERNO ZA HPS in MH sijalke, DIMENZIJE 105 x 80 x 230 mm, TEŽA 3,5kg,

REFLEKTOR STUCCO 400 x 500 mm

 • Stucco reflektor je pimeren za HPS in MH žarnice. Primeren je za 250W, 400W, 600W in 1000W sijalke. Reflektor je namenjen za sijalke z visoko jakostjo. Vijaki, nosilec ter okovje E40 so priloženi! Reflektorji eksponentno povečajo razpoložljivo svetlobo. Odsevne površine lahko povečajo razpoložljivo svetlobo za več kot 30 odstotkov. Primerna odsevna površina in razporejeni odsevni zidovi vplivajo na velikost osvetljene obdelovalne površine in jo lahko povečajo tudi do dvakrat ali trikrat. Uporaniki optimalno postavljenih odsevnih površin si lahko obetajo za dvakrat več pridelka. Vodoravni/horizontalni reflektorji - učinkovita rešitev. Najbolj učinkovita in ugodna rešitev za ljubiteljske vrtnarje so vodoravni odsevniki. Vodoravne sijalke proizvajajo tudi do 40% več svetlobe kot sijalke v navpični poziciji. Svetlobni lok v sijalki širi svetlobo v vse smeri, zato jo mora vodoravni odsevni reflektor odsevati le polovico. Polovica svetlobe je tako samodejno usmerjena, druga polovica pa se odbija od odsevnih sten v želeno smer. Najbolj učinkoviti vodoravni odsevniki proizvedejo do 40-odstotkov več uporabne svetlobe kot  navpični. Bližje kot je odsevna površina svetlobnemu loku v sijalki, manj mora svetloba potovati do odsevnega telesa. Krajša kot je razdalja, ki potuje do odsevnega telesa, več svetlobe se bo odbilo. Vodoravni odsevniki imajo večkrat žarišče svetlobe pod svetilko. Za razpršitev žarišča in zmanjšanje nastale toplote priporočamo namestitev odbojnika za disperzijo svetlobe, ki ga namestite pod svetilko. Odsevnike z odbojnikom lahko namestimo bližje rastlinam, saj nimajo motečega žarišča. DIMENZIJE 400 x 500 mm (D x Š), SESTAVA Stucco pločevina, OKOVJE E40, DEBELINA PLOČEVINE 0.6 mm, TEŽA 300 g.

ZRAČNO HLAJENI REFLEKTOR COOL TUBE 125 x 300 mm

 • Zračno hlajeni reflektor primeren za 250W MH in HPS sijalke. Sestavljen je iz steklene cevi z reflektorjem, ki je nameščen v njegovi notranjosti. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostora in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenjska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena. Vsebuje tudi grlo E40. Cool Tube reflektor je narejen iz prvovrstnih sodobnih materialov, ki omogočajo visoko raven odsevnosti. Največja prednost izdelka je sistem za hlajenje. Učinkovita in enostavna rešitev omogoča prioročno postavitev reflektorja neposredno nad oz. blizu rastline. Večino svetlobnih teles je zaradi tveganja ožiga potrebno namestiti vsaj 65cm nad rastlino. Sistem za hlajenje sijalke bo zmanjšal tveganje poškodb rastline, ki bi jih sicer lahko povzročila vročina. Ta iznajdljiva rešitev hkrati preprečuje nepotrebno ogrevanje rastlin. Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90% toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe. Uporabniki, ki se odločajo med običajnim in cool tube reflektorjem zaznajo učinek zero burning or bleaching. Hvalijo dobro razmerje cena-kakovost, predvsem zaradi povečanja prostora za vzgojo rastlin. Priporočajo 1x tedensko čiščenje steklene cevi zaradi nabiranja finega prahu in uporabo karbonskih vložkov, ki zadržujejo prah in umazanijo. Zelo natančni uporabniki zaznajo nekoliko zmanjšanja učinkovitosti svetilnosti sijalke, vendar minimalno izgubo svetilnosti izniči prednost, da se lahko reflektor postavi neposredno nad rastlino (nekaj svetilnosti se lahko izgubi zaradi stekla, ki obdaja svetilko, umazanije, ki se nabira na njem, in manjše moči svetlobe, ki jo povzroča hlajenje sijalke). Pohvalijo napredno uravnavanje okolja brez odvečnih skrbi in nevšečnosti. Kmalu po namestitvi, veliko uporabnikov izpostavi navdušenje, da bi ga morali uporabljati že poprej. PREMER Ø 125 mm, DOLŽINA 300 mm, TEŽA 1,4 kg, PRIMERNO ZA SIJALKE 250 W.

GROWBOX PIRATE BOX 80 x 80 x 160 cm

 • Growbox Pirate Box PB80 je box s kovinskim ogrodjem. Platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, zunanji del pa je črn, je ekstra debeline in ne vpija vode ter vlage. Izdelan iz zelo kvalitentnega materjala, 95% reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). V boxu je dodatno dno, kar vas obvaruje pred manjšimi izlitji vode. V kompletu so tudi trakovi za obešanje filtra. Nosilne palice za luči in filtre so izdelane v celoti iz železa. Growbox ima nameščene sledeče odprtine: Na levi in desni zgornji strani sta 200mm  odprtine za Cool-Tube / Na spodnjem delu sta dve odprtine za pasivno zračenje, katere lahko popolnoma odpremo ali po želji samo delno / Na hrbtni strani spodaj in zgoraj sta dve odprtini za kable. Ventilacijske odprtine so premera 200mm. in se nahajajo: Spredaj spodaj levo in desno na bočnih stenah / Na stropu zadaj desno. MODEL PB80, DIMENZIJE SESTAVLJENEGA BOX-A 80 x 80 x 160 cm, DIMENZIJE ZLOŽENEGA BOX-A 95 x 23 x 12 cm, PRIPOROČENA RAZSVETLJAVA 1 x 400 W sijalka, PRIPOROČENO PREZRAČEVANJE 180 m³/h set, TEŽA 8,6 kg. http://www.pirate-box.eu

VENTILATOR TT100

 • Vents ventilator TT100 145m³/h - 187m³/h. Ventilatorji TT so visoko zmogljivi aksialni in centrifugalni ventilatorji. So posebej namenjeni za oskrbo in prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak, močan pretok zraka in povzročajo nizko raven hrupa. Ventilatorji so združljivi z aluminijskimi prezračevalnimi cevmi od premera Ø100mm do Ø315mm. Izpušni prezračevalni sistemi, ki temeljijo na ventilatorjih TT so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnice in kuhinje in drugih vlažnih prostorov, kot tudi za prezračevanje stanovanja, hiše, trgovine, kavarne, itd. PROIZVAJALEC Vents, MODEL TT100, PREMER 100mm, DOLŽINA 258,5mm, VIŠINA 210mm, TEŽA 1660g, NAPETOST 220V - 240V, FREKVENCA 50Hz, MOČ 21W - 33W, ELEKTRIČNI TOK 0,11A - 0,21A, RPM (obratov na minuto) 2180 - 2385, PRETOK 145 m³/h - 187 m³/h. NAPAJALNI KABEL NI PRILOŽEN!

FILTER PRIMAKLIMA PK100 360 m³/h

 • Filter z aktivnim ogljem PK100 360m³/h. Filter omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Vse skupaj je zavito s filcem (Fleece Filter), ki zadrži večje delce. Nastavi se ga na notranji del "Grow Room-a". Kataloška oznaka proizvajalca K2600. PROIZVAJALEC Primaklima, MODEL PK100, MAKSIMALN PRETOK 360 m³/h, PRIPOROČEN PRETOK 240 m³/h, PREMER NASTAVKA 100mm, PREMER FILTRA 180mm, DOLŽINA 280mm, MAKSIMALNA TEMPERATURA 80°C, MAKSIMALNA VLAGA 70%, TEŽA 2,4kg.

SIJALKA SYLVANIA HPS GROLUX 250 W

 • Primerna za rast in cvetenje. Sijalka Sylvania 250W HPS AGRO proizvaja do 28.000 lumnov. Razvita je bila specifično za uporabo v rastlinjakih. Tej sijalki je bila dodana plava barva, kar jo naredi uporabno v fazi vegetacije ter cvetenja. Življesnka doba približno 30.000ur. Osvetli površino: 0,6 m².

CEV ZA PREZRAČEVANJE 100 mm (1 m)

 • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgoj, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora in najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bod čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali z srebrnim odbojnim trakom. LASTNOSTI: material=aluminij, dolžina=1 meter, premer=102mm

 

V kolikor želite lahko spremenimo sestavo kompleta!
Slika je simbolična!

Sorodni izdelki

Rope Ratchet

Primeren za obešanje luči, Cool Tube reflektorjev in...

Cena:8,64 €

Električni kabel z vtikačem Schuko

Napajalni kabel za priklop dušilke ali druge naprave na...

Cena:4,79 €

CO2 Exhale Bag

Revolucija v "indoor" CO2 sistemih za gojenje rastlin!...

Cena:44,01 €

Brezplačna dostava po Sloveniji

Pri nakupu nad 50€
vam nudimo
brezplačno
dostavo.

15 dnevna možnost vračila

Garancija za
varen nakup.

Več o tem

O podjetju

Naziv: Lifedrop d.o.o.
Skladišče: INDUSTRIJSKA CESTA 11F
Elektronski naslov: info@hempatia.si

Več o nas