Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo!

V spletni trgovini Hempatia vam z veseljem predstavljamo akcijo »Izenačimo ceno«, da bi pri nas vedno dobili ponudbo, ki vam najbolj odgovarja. Cene bomo prilagodili vsem ponudbam, ki jih boste našli v fizičnih ali spletnih trgovinah naših konkurentov v Republiki Sloveniji in Republiki Hrvaški. Če najdete identičen izdelek po nižji ceni pri naših konkurentih, bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi. Akcija »Izenačimo ceno« velja do preklica.

Izdelki v spletni trgovini, ki so del akcije »Izenačimo ceno« so označeni s posebno ikono, ki ponazarja aktivnost. Obiskovalec s klikom na gumb »Izenačimo ceno« pošlje zahtevek za izenačitev cene v primerjavi naših konkurentov. V primeru težav pri izenačitvi cene, se vam bo prikazal kontaktni obrazec, kamor vpišete podatke o konkurenčni ceni, ime in priimek, e-poštni naslov, telefon in povezavo do konkurenčne ponudbe, nato pa boste v roku 24 ur (v času od pon. - pet.) prejeli odgovor na zahtevek.

CENE IZDELKOV

Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnih ponudnikih, razen v primeru Black Friday ponudb. Primerjana cena konkurenta je tista, ki bi jo stranka dejansko plačala ob nakupu. Akcija velja samo za prodajo končnim kupcem!

AKCIJA NE VELJA ZA

Izenačitev cene ne velja za konkurenčna brezplačna darila, bone, vračila kupnine, storitve, različne načine financiranja, kartice lojalnostnega programa ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta. Akcija Izenačimo ceno ni združljiva z ostalimi akcijami in promocijami v naši ponudbi.

KONKURENČNI IZDELEK MORA BITI

Izdelek, ki ga ponuja konkurenčen trgovec mora biti enak izdelku v naši ponudbi, z enako značilnostjo, specifikacijo in barvo. Izdelek mora biti nov, dobavni rok pa ne sme biti daljši od 4 dni.

DOKAZILA, KI JIH POTREBUJEM

Za dokazilo se smatra predračun ali ponudba konkurenta, ki ne sme biti starejša od 48 ur, ali letak konkurenta, ki mora biti veljaven na dan, ko želite opraviti nakup, ali URL povezava do izdelka na spletni strani konkurenta. Dokazilo nam pošljite z odgovorom na potrditev naročenega izdelka, ki ga prejmete ob oddaji naročila.

IZDELKA NI NA ZALOGI

V primeru, da primerjan izdelek ni na zalogi na naši spletni strani, a ga je še mogoče dobaviti, vam bomo podali informacijo o dobavnem roku. Ne glede na čas dobave, vam bomo ceno prilagodili in izenačili.
Če menite, da je sistem za izenačitev cene naredil napako, nam pišite na info@hempatia.si in vaš zahtevek bomo posebej preverili.Nasveti, izkušnje ali dileme?

V ekipi Hempatia imamo strokovno znanje in večletne izkušnje na področju indoor gojenja rastlin. Tukaj smo, da se pogovorimo in vam svetujemo. Pokličite, pišite nam ali pa nas obiščite.

"Svetujem pri najzahtevnejših tehničnih in vsebinskih vprašanjih."


Andrej

Dosegljiv sem vsak delovnik
od 10:00 do 18:00.


031 717 085 orders@hempatia.si

"Rešim vsak dvom pri nakupu opreme in gnojil."

Klemen

Dosegljiv sem vsak delovnik
od 10:00 do 18:00.


041 791 237 orders@hempatia.si

"Uredim, da pošiljka prispe do cilja."

Janko

Dosegljiv sem vsak delovnik
od 8:30 do 16:30.


059 027 565 orders@hempatia.si