ČRNI PETEK! DO VKLJUČNO PONEDELJKA 28.11. -25% NA VSE + PRESENEČENJE! VEČ ...

Več pogledov

Hesi Starter Box (Soil)

Cena: 67,65 €

Akcijska cena 50,74 €

Na zalogi

Šifrant: 4733
Proizvajalec:

Hesi Starter Box Soil je škatla z vsemi Hesi izdelki, ki jih potrebujete za začetek gojenja v zemlji.

Cena: 67,65 €

Akcijska cena 50,74 €

Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Set gnojil za zemljo Hesi Starter Box (Soil)

Hesi Starter Box Soil je škatla z vsemi Hesi izdelki, ki jih potrebujete za začetek gojenja v zemlji.


SET VSEBUJE:

 • 1 x Hesi Bloom Complex 1 L
 • 1 x Hesi TNT Complex 500 ml
 • 1 x Hesi Phosphorus Plus 1 L
 • 1 x Hesi Root Complex 500 ml
 • 1 x Hesi Power Zyme 500 ml
 • 1 x Hesi Boost 100 ml
 • 1 x Hesi Super Vit 10 ml
 • Katalog, navodila za uporabo in razpredelnica za doziranje


HESI BLOOM COMPLEX

 • Hesi Bloom Complex je gnojilo za cvetenje. Obogateno je z mikroelementi, ki spodbujajo cvetenje in dajejo energijo rastlinam. Zagotavlja bujno cvetenje in zdrave rastline. Kakovost: uporaba čistih kakovostnih materialov (snovi), ki zagotavljajo popolno absorpcijo. NAVODILA ZA UPORABO: Uporablja se za gojenje v zemlji. Uravnajte pH, da bo optimalen. Na vrhuncu cvetenja dodajte Hesi Phosphorus Plus, da še naprej spodbuja cvetenje. Za doseganje optimalnih rezultatov, uporabljajte Hesi Super Vit skozi celotno življenjsko dobo rastline. 1 liter zadostuje za pripravo minimalno 200 litrov raztopine. DOZIRANJE: Razredčite 50 ml Bloom Complex-a v 10-ih litrih vode.


HESI TNT COMPLEX

 • TNT Complex je gnojilo za rast. Obogateno je z mikroelementi, ki spodbujajo rast in dajejo energijo rastlinam. Zagotavlja hitro rast in zdrave rastline. Kakovost: uporaba čistih kakovostnih materialov (snovi), ki zagotavljajo popolno absorpcijo. Hesi TNT Complex vsebuje le organski dušik kateri ne zviša EC.  NAVODILA ZA UPORABO: Uporablja se za gojenje v zemlji. Za doseganje optimalnih rezultatov, uporabljajte Hesi Super Vit skozi celotno življenjsko fazo rastline. DOZIRANJE: Razredčite 50 ml TNT Complex-a v 10-ih litrih vode (za rastline v rasti). Razredčite 25 ml TNT Complex-a v 10-ih litrih vode za »mother plants«.


HESI PHOSPHORUS PLUS

 • Hesi Phosphorus Plus je stimulator cvetenja. Uporabljamo ga za gojenje v zemlji. Vsebuje visoko koncentracijo fosforja in kalija. Dodatek fosforja in kalija za gojenje v zemlji. V obdobju cvetenja potrebujejo rastline veliko fosforja in kalija. Hesi Fosfor Plus vsebuje ta dva elementa v čisti obliki, ki zagotavljata obilnejše cvetenje in bolj zdrave rastline. NAVODILA ZA UPORABO: Razredčite 25 ml Hesi Phosphorus Plus v 10-ih litrih vode. Hesi Phosphorus Plus se odlično meša z gnojilom Hesi Bloom Complex. 1 liter zadostuje za pripravo minimalno 400 litrov raztopine.


HESI ROOT COMPLEX

 • Hesi Root Complex je pospeševalec rasti korenin. Vegetalna formula zagotavlja zdrav in hiter razvoj korenin. Izboljša sprejemanje hranil in pospešuje aktivnost določenih bakterij prisotnih v substratu. Za lepšo barvo rastlin, spodbujanje rasti novih zdravih vej in za zdrave korenine. NAVODILA ZA UPORABO: Primeren je za vse substrate (zemlja, coco, hidrokultura). 0,5 litra zadostuje za pripravo minimalno 100 litrov raztopine. DOZIRANJE: Razredčite 50 ml Root complex-a v 10-ih litrih vode (za semena, podtaknjence in rastline, ki so utrpele stres). Razredčite 25 ml Root Complex-a v 10-ih litrih vode za »mother plants«.


HESI POWER ZYME

 • Hesi Power Zyme je encimski ekstrakt za rastline. Primeren je za gojenje v vseh vrstah substratov: zemlja, cocco, hidroponika. Pospešuje razvoj korenin in dpornost rastlin. Proizvaja koristne snovi za rastline iz ostankov korenin. Spodbuja biološke funkcije mikroorganizmov v substratih. DOZIRANJE: 2 ml / 1 L (1 : 500).


HESI BOOST

 • Spodbujevalec cvetenja in folijarno gnojilo primerno za obdobje cvetenja. Ta novi izdelek krepi cvetenje, poveča količino sladkorja in izboljša stanje celotne rastline. Primeren za uporabo v vseh substratih (zemlja, kokos in hidroponika). Hesi Boost je mogoče uporabljati z vsemi hranilnimi snovmi, čeprav za najboljše rezultate priporočamo uporabo v kombinaciji z Hesi hranili. PREDNOSTI: Ojača rastlino. Spodbuja košato rast z veliko stranskimi poganjki in močnimi, stabilnimi cvetovi. Pospeši razvoj cveta ter podaljša življenjsko dobo rastline. Užitni sadovi postanejo bolj sladkega okusa ter boljše kvalitete.


HESI SUPER VIT

 • Super Vit je pospeševalec za rast in cvetenje. Vsebuje 25 vitaminov in aminokisline, ki pospešujejo rast in cvetenje ter metabolizem rastlin. NAVODILA ZA UPORABO: Uporablja se v fazi rasti in fazi cvetenja. Primeren je za vse načine gojenja (zemlja, coco in hidrokultura). DOZIRANJE: 1 kapljica za 4,5 L vode; 1 ml (14 kapljic) za 65 L vode.
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri