Hesi Starter Box (Hydro)

66,20 €

Na zalogi

Šifrant: 4734
Proizvajalec:

Hesi Starter Box Hydro je škatla z vsemi Hesi Hydro izdelki, ki jih potrebujete za začetek gojenja v vašem hidrosistemu.

66,20 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Hesi Starter Box (Hydro)

Starter Box vsebuje vsa Hesi gnojila, za celoten življenski ciklus rastline in je popoln paket gnojil za uspešno vzgojo rastlin. Na voljo je v treh verzijah (zemlja, coco in hydro).


SET VSEBUJE:

 • 1 x Root Complex 500 ml
 • 1 x Super Vit 10 ml
 • 1 x Power Zyme 500 ml
 • 1 x Hydro Growth 1000 ml
 • 1 x Hydro Bloom 1000 ml
 • 1 x Boost 100 ml
 • 1 x PK 13/14 500 ml
 • Katalog, razpredelnica za doziranje in navodila za uporabo


HESI ROOT COMPLEX

 • Hesi Root Complex je pospeševalec rasti korenin. Vegetalna formula zagotavlja zdrav in hiter razvoj korenin. Izboljša sprejemanje hranil in pospešuje aktivnost določenih bakterij prisotnih v substratu. Za lepšo barvo rastlin, spodbujanje rasti novih zdravih vej in za zdrave korenine. Primeren je za vse substrate (zemlja, coco, hidrokultura). Pol litra zadostuje za pripravo minimalno 100 litrov raztopine. DOZIRANJE: Razredčite 50 ml Root complex-a v 10-ih litrih vode (za semena, podtaknjence in rastline, ki so utrpele stres). Razredčite 25 ml Root complex-a v 10-ih litrih vode za »mother plants«.


HESI SUPER VIT

 • Hesi Super Vit je pospeševalec za rast in cvetenje. Vsebuje 25 vitaminov in aminokisline, ki pospešujejo rast in cvetenje ter metabolizem rastlin. NAVODILA ZA UPORABO: Uporablja se v fazi rasti in fazi cvetenja. Primeren je za vse načine gojenja N(zemlja, coco in hidrokultura). 50 ml zadostuje za pripravo minimalno 3250 L raztopine. DOZIRANJE: 1 kapljica za 4,5 L vode; 1 ml (14 kapljic) za 65 L vode.


HESI POWER ZYME

 • Hesi Power Zyme je encimski ekstrakt za rastline. Primeren je za gojenje v vseh vrstah substratov: zemlja, cocco, hidroponika. Pospešuje razvoj korenin in dpornost rastlin. Proizvaja koristne snovi za rastline iz ostankov korenin. Spodbuja biološke funkcije mikroorganizmov v substratih. DOZIRANJE: 2 ml / 1 L (1 : 500 ).


HESI HYDRO GROWTH

 • Hesi Hydro Growth je gnojilo za rast v hidroponiki in hidrokulturi. Obogateno je z mikroelementi, ki spodbujajo rast in dajejo energijo rastlinam. Zagotavlja hitro rast in zdrave rastline. NAVODILA ZA UPORABO: Napolnite rezervoar z vodo, dodajte Hesi Hydro Growth in premešajte. Preverite nivo pH-ja in ga uravnajte, v kolikor je potrebno (pH- growth, pH+). Optimalen EC v fazi rasti: 1.5 mS / cm. Optimalen pH v fazi rasti 5.8 – 6.2. Za doseganje optimalnih rezultatov, uporabljajte Hesi super vit skozi celotno življenjsko fazo rastline. 1 liter zadostuje za pripravo minimalno 200 litrov raztopine. DOZIRANJE: Razredčite 50 ml Hydro Growth-a v 10-ih litrih vode (za rastline v rasti).


HESI HYDRO BLOOM

 • Hesi Hydro Bloom je gnojilo za cvetenje, ki se uporablja se za gojenje v hidrokulturi. Obogateno je z mikroelementi, ki spodbujajo cvetenje in dajejo energijo rastlinam. Zagotavlja bujno cvetenje in zdrave rastline. NAVODILA ZA UPORABO: Napolnite rezervoar z vodo, dodajte Hesi Hydro Bloom in premešajte. Preverite nivo pH-ja in ga uravnajte, v kolikor je potrebno (pH- Bloom, pH+). Optimalen EC v fazi cvetenja: 1.8 – 2.2 mS / cm. Optimalen pH v fazi cvetenja 5.8 – 6.2. Na vrhuncu cvetenja dodajte Hesi PK 13/14, kar še naprej spodbuja cvetenje. DOZIRANJE: Razredčite 50 ml Hydro Bloom-a v 10-ih litrih vode (za rastline v cvetenju).


HESI BOOST

 • Spodbujevalec cvetenja in foliarno gnojilo primerno za obdobje cvetenja. Ta novi izdelek krepi cvetenje, poveča količino sladkorja in izboljša stanje celotne rastline. Primeren za uporabo v vseh substratih (zemlja, kokos in hidroponika). Hesi Boost je mogoče uporabljati z vsemi hranilnimi snovmi, čeprav za najboljše rezultate priporočamo uporabo v kombinaciji s Hesi hranili. PREDNOSTI: Ojača rastlino. Spodbuja košato rast z veliko stranskimi poganjki in močnimi, stabilnimi cvetovi. Pospeši razvoj cveta ter podaljša življenjsko dobo rastline. Užitni sadovi postanejo bolj sladkega okusa ter boljše kvalitete.


HESI PK 13/14

 • Stimulator cvetenja Hesi PK 13/14. Rastline imajo povečano potrebo po fosforju in kaliju v fazi cvetenja. Hesi PK 13/14 v celoti izpolnjuje to potrebo. Faza cvetenja je najpomebnejša točka v življenju rastline. Metabolizem dela s polno močjo in velika količina encimov je bila proizvedena v cvetenju. Poleg tega, rastlina postane večja in zato potrebuje več komponent, ki so odgovorne za to - fosfor (encimi) in kalij (za prevoz znotraj rastline). NAVODILA ZA UPORABO: Da bi zagotovili, da rastlina ne bo po nepotrebnem obremenjena z balastom ali presežkom soli prezgodaj, je treba uporabljati Hesi PK 13/14 z začetkom druge polovice leta, v fazi cvetenja do enega tedna pred koncem ciklusa. Odmerek se postopoma poveča v zadnjih tednih faze cvetenja.
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri