Več pogledov

Kit Growbox 400 W

307,62 €

Na zalogi

Šifrant: KIT47
Proizvajalec: Pirate Box

Opcije

* Obvezna polja

307,62 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGrowbox)    (GrowboxKit Growbox)  

Podrobnosti

Kit Growbox 400 W za "indoor" gojenje v zaprtem prostoru

Če želite gojiti najboljše rastline v notranjih prostorih, morate vedeti, kakšno opremo kupiti, da bi lahko opravili delo. Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo za vse "indoor" navdušence.


SET VSEBUJE

 • 1 x Dušilka TBM Green Power 400 W    ali   Digitalna dušilka GIB NXE 400 W Dimmable
 • 1 x Aluminijasti reflektor Stucco 400 x 500 mm   ali   Cool Tube 125 x 490 mm
 • 1 x Growbox Pirate Box 100 x 100 x 200 cm 
 • 1 x Ventilator VK100
 • 1 x Filter proti vonjavam Primaklima PK100 (360 m³/h)
 • 1 x Sijalka Phytolite Grow-Bloom Extreme HPS AGRO 400 W
 • 1 x Aluminijska cev za prezračevanje 100 mm (1 m)


DUŠILKA TBM GREEN POWER 400 W

 • Primerna je za natrijeve (HPS) in za metalhalogene (MH) sijalke. Profesionalna, okolju prijazna dušilka za notranjo uporabo. Green Power 400 W je izdelana iz najkakovostnejšega bakra, zato se dušilka bistveno manj ogreva. Dušilka ima elektronski vžigalni sistem, kar jo uvršča v takoimenovane "hibridne" dušilke. Popolna enota za visokotlačne sijalke. LED za vklop - razred zaščite I. Ballast z navitji, razred H–dT max 75 °C. Dušilka Green Power je zaščitena s smolo iz poliestra. Opremljena je z vžigno napravo in kondenzatorjem (cos-Fi ≥ 0,9). Maksimalna razdalja med dušilko in svetilko je 16 m. PROIZVAJALEC TBM / MODEL GP400 / MOČ 400 W / ELEKTRIČNA NAPETOST 230 V / FREKVENCA 50 Hz / ELEKTRIČNI TOK 4,4 A / Tw 130 °C / Cos-FI 0,9 / dT 75 / EEI A3 / PRIMERNO ZA HPS in MH sijalke / DIMENZIJE 105 x 80 x 230 mm / TEŽA 5,67 kg.


DIGITALNA DUŠILKA GIB NXE 400 W DIMMABLE

 • Digitalna dušilka primerna za sijalke od 400 W (HPS in MH). GIB Lighting NXE 400 W digitalna dušilka proizvaja več svetlobe z manj energije. Mikro-procesorski nadzor zagotavlja optimalno delovanje sijalke. Proizvodi GIB Industries so izdelki najvišje kakovosti, priznanega proizvajalca, ne izgubljajo svoje vrednosti s časom. Digitalna dušilka GIB ostaja enako zanesljiva oz. kvalitetna skozi celo življenjsko obdobje. Če uporabljate navadno sijalko in novo dušilko GIB, povečate emisijo svetlobe od 20 do 30 %, posledica je večji pridelek. Dušilka GIB Lighting NXE 400 W je v višjem cenovnem razredu od navadnih dušilk, ampak zagotavlja enakomerno, optimalno delovanje skozi celotno življenjsko dobo. Ne postaja bolj hrupna, s časom se ne zmanjšajo njene kakovosti, kot se dogaja pri navadnih dušilkah. Višji začetni strošek se hitro amortizira. Popolnoma tiha, kompakten dizajn, manjše dimenzije, hiter vžig, proizvede malo toplote, učinkovita, brez loput, daljše trajanje sijalk, širši svetlobni spekter, več lumnov. Večja učinkovitost svetlobe. Daljša življenjska doba sijalke. 5 let garancije. Čvrsto in lahko aluminijasto ohišje. Tiho delovanje. Nizka poraba energije. Naprava je enostavna za uporabo. Integrirani 4m napajalni električni kabel z Schuko vtikačem. Maksimalna dolžina kabla = 5 m. Svetilka začne delovati takoj po vklopu in takoj doseže optimalno delovanje ter sveti brez utripanja, za razliko od navadnih dušilk. Omogočajo 3 krat daljšo življenjsko dobo sijalk. Dušilka GIB ima stikalo (dimmer) katero omogoča 4 nastavitve moči: 200 W, 300 W, 400 W in 440 W (SuperLumen).


REFLEKTOR STUCCO 400 x 500 mm

 • Stucco reflektor je pimeren za HPS in MH žarnice. Primeren je za 250 W, 400 W, 600 W in 1000 W sijalke. Reflektor je namenjen za sijalke z visoko jakostjo. Vijaki, nosilec ter okovje E40 so priloženi! Reflektorji eksponentno povečajo razpoložljivo svetlobo. Odsevne površine lahko povečajo razpoložljivo svetlobo za več kot 30 odstotkov. Primerna odsevna površina in razporejeni odsevni zidovi vplivajo na velikost osvetljene obdelovalne površine in jo lahko povečajo tudi do dvakrat ali trikrat. Uporaniki optimalno postavljenih odsevnih površin si lahko obetajo za dvakrat več pridelka. Vodoravni/horizontalni reflektorji - učinkovita rešitev. Najbolj učinkovita in ugodna rešitev za ljubiteljske vrtnarje so vodoravni odsevniki. Vodoravne sijalke proizvajajo tudi do 40% več svetlobe kot sijalke v navpični poziciji. Svetlobni lok v sijalki širi svetlobo v vse smeri, zato jo mora vodoravni odsevni reflektor odsevati le polovico. Polovica svetlobe je tako samodejno usmerjena, druga polovica pa se odbija od odsevnih sten v želeno smer. Najbolj učinkoviti vodoravni odsevniki proizvedejo do 40-odstotkov več uporabne svetlobe kot navpični. Bližje kot je odsevna površina svetlobnemu loku v sijalki, manj mora svetloba potovati do odsevnega telesa. Krajša kot je razdalja, ki potuje do odsevnega telesa, več svetlobe se bo odbilo. Vodoravni odsevniki imajo večkrat žarišče svetlobe pod svetilko. Za razpršitev žarišča in zmanjšanje nastale toplote priporočamo namestitev odbojnika za disperzijo svetlobe, ki ga namestite pod svetilko. Odsevnike z odbojnikom lahko namestimo bližje rastlinam, saj nimajo motečega žarišča. DIMENZIJE 400 x 500 mm (D x Š) / SESTAVA Stucco pločevina / OKOVJE E40 / DEBELINA PLOČEVINE 0.6 mm / TEŽA 300 g.


ZRAČNO HLAJENI REFLEKTOR COOL TUBE 125 x 490 mm

 • Zračno hlajeni reflektor primeren za 400 W in 600 W sijalke. Sestavljen je iz steklene cevi z reflektorjem, ki je nameščen v njegovi notranjosti. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostora in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenjska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena. Vsebuje tudi grlo E40. Cool Tube reflektor je narejen iz prvovrstnih sodobnih materialov, ki omogočajo visoko raven odsevnosti. Največja prednost izdelka je sistem za hlajenje. Učinkovita in enostavna rešitev omogoča prioročno postavitev reflektorja neposredno nad oz. blizu rastline. Večino svetlobnih teles je zaradi tveganja ožiga potrebno namestiti vsaj 65 cm nad rastlino. Sistem za hlajenje sijalke bo zmanjšal tveganje poškodb rastline, ki bi jih sicer lahko povzročila vročina. Ta iznajdljiva rešitev hkrati preprečuje nepotrebno ogrevanje rastlin. Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90% toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe. Uporabniki, ki se odločajo med običajnim in cool tube reflektorjem zaznajo učinek zero burning or bleaching. Hvalijo dobro razmerje cena-kakovost, predvsem zaradi povečanja prostora za vzgojo rastlin. Priporočajo 1 x tedensko čiščenje steklene cevi zaradi nabiranja finega prahu in uporabo karbonskih vložkov, ki zadržujejo prah in umazanijo. Zelo natančni uporabniki zaznajo nekoliko zmanjšanja učinkovitosti svetilnosti sijalke, vendar minimalno izgubo svetilnosti izniči prednost, da se lahko reflektor postevi neposredno nad rastlino (nekaj svetilnosti se lahko izgubi zaradi stekla, ki obdaja svetilko, umazanije, ki se nabira na njem, in manjše moči svetlobe, ki jo povzroča hlajenje sijalke). Pohvalijo napredno uravnavanje okolja brez odvečnih skrbi in nevšečnosti. Kmalu po namestitvi, veliko uporabnikov izpostavi navdušenje, da bi ga morali uporabljati že poprej. PREMER Ø 125 mm / DOLŽINA 490 mm / MASA 2 kg.


GROWBOX PIRATE BOX 100 x 100 x 200 cm

 • Pirate Box je growbox z kovinskim ogrodjem, platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, zunanji del pa je črn, je ekstra debeline in ne vpija vode ter vlage. Izdelan iz zelo kvalitentnega materjala, 95 % reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). V boxu je dodatno dno ,kar vas obvaruje pred manjšimi izlitji vode. V kompletu so tudi trakovi za obešanje filtra. Growbox ima nameščene sledeče odprtine: Na levi in desni strani sta dve odprtine preko katerih lahko pridemo do rastlin. Na levi in desni zgornji strani sta 200 mm. odprtine za cooltube. Na spodnjem delu sta dve odprtine za pasivno zračenje, katere lahko popolnoma odpremo ali po želji samo delno. Na hrbtni strani spodaj in zgoraj sta dve odprtini za kable. Ventilacijske odprtine so premera 200 mm. in se nahajajo: Spredaj spodaj levo in desno. Na stropu zadaj desno. LASTNOSTI: Velikost sestavljenga boxa je 100 x 100 x 200 cm. Velikost zloženega boxa, škatla 115 x 25 x 13 cm. Teža: 12 kg. Box je primeren za 1 x 400 W luč. Priporočeno prezračevanje: Set 250 m³/h. Nosilne palice za luči in filtre so izdelane v celoti iz železa. http://www.pirate-box.eu


VENTILATOR VK100

 • Vents ventilator VK 100 250 m³/h. VK ventilatorji se uporabljajo za izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Združljiv z prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem z naslednjimi značilnostmi: Dinamično uravnotežen rotor z nazaj ukrivljenimi lopaticami. Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom. V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja. PROIZVAJALEC Vents / MODEL VK 100 / PRETOK 250 m³/h / PREMER 100 mm / MOČ 59 W / PORABA 80 - 0,08 kW / RPM (vrtljajev na minuto) 2820 min-1 / GLASNOST (na m³) 46 dBA / MAX TEMP. ZRAKA od -25 do 55 °C / NAPAJANJE 220 - 240 V / ELEKTRIČNI TOK 0.34 A / FREKVENCA 50 Hz / STOPNJA ZAŠČITE IP44 / TEŽA 2,8 kg. NAPAJALNI KABEL NI PRILOŽEN!


FILTER PRIMAKLIMA PK100

 • Filter z aktivnim ogljem PK100 360 m³/h. Filter omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Vse skupaj je zavito s filcem (Fleece Filter), ki zadrži večje delce. Nastavi se ga na notranji del "Grow Room-a". Kataloška oznaka proizvajalca K2600. PROIZVAJALEC Primaklima / MODEL PK100 / MAKSIMALN PRETOK 360 m³/h / PRIPOROČEN PRETOK 240 m³/h / PREMER NASTAVKA 100 mm / PREMER FILTRA 180 mm / DOLŽINA 280 mm / MAKSIMALNA TEMPERATURA 80 °C / MAKSIMALNA VLAGA 70 % / TEŽA 2,4 kg.


SIJALKA PHYTOLITE HPS AGRO EXTREME 400 W

 • Sijalka primerna za rast in cvetenje. Svetilnost: 52.000 lumnov Temperatura barve: 2094 K Sijalka je visoko učinkovita skozi celotno življenjsko dobo.Sijalke Phytolite v kategoriji Agro so sijalke nove generacije; to so visokotlačne natrijeve sijalke. Za izdelavo svetlobe se natrij uporablja v vzbujenem stanju.Te svetilke so priljubljene zaradi širokega spektra barv, temperature in relativno nizke porabe energije. V sijalki je uporabljena sodobna tehnologija SLP, ki omogoča zmanjšanje verjetnost prezgodnjih okvar. Ena sijalka za vse faze rasti. Sijalka izžareva svetobni spekter rdeče z visoko količino modre barve, kar omogoča uporabo sijalke tako pri fazi rasti kot pri fazi cvetenja. Najmanjša priporočena razdalja med sijalko in rastlino je 45 cm. Ena sijalka pokrije približno od 0,9 do 1,3 m². Phytolite odlikujke odlično razmerje kakovost-cena. Podjetje je usmerjeno v raziskovanje in eksperimentiranje v sektorju notranjega gojenja rastlin. Proizvodi so namenjeni tako ljubiteljem kot poznavalcem, ki si prizadevajo za zdrave in močne rastline z obilnim cvetenjem.


ALU CEV ZA PREZRAČEVANJE 100 mm (1 m)

 • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgoj, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora in najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bod čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali z srebrnim odbojnim trakom. LASTNOSTI: material = aluminij, dolžina = 1 meter, premer = 102 mm.


V kolikor želite, lahko spremenimo sestavo kompleta!

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.