VSA SEMENA = 20% POPUSTA; KUPI 2 ALI VEČ ISTEGA PAKETA = 30% POPUSTA    VEČ ...

Več pogledov

Kit Growbox 250 W

306,28 €

Na zalogi

Šifrant: KIT46S
Proizvajalec:

Kit Growbox 250 W za indoor gojenje rastlin v notranjih prostorih.

Opcije

* Obvezna polja

306,28 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGrowbox)    (GrowboxKit Growbox)  

Podrobnosti

Kit Growbox 250 W za indoor gojenje v notranjih prostorih

Če želite gojiti najboljše rastline v notranjih prostorih, morate vedeti, kakšno opremo kupiti, da bi lahko opravili delo. Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo za vse "indoor" navdušence.

Kabli niso priloženi.


SET VSEBUJE:

  • 1 x Dušilka Fertraso 250 W
  • 1 x Reflektor Hammertone z V zavihkom 470 x 470 mm  ali  Reflektor Cool Tube 125 x 425 mm
  • 1 x Growbox Pirate Box 80 x 80 x 160 cm 
  • 1 x Ventilator Inline TT 100
  • 1 x Filter proti vonjavam Prima Klima PK100 (360 m³/h)
  • 1 x Sijalka Sylvania HPS Grolux 250 W 
  • 1 x Aluminijska cev za prezračecanje 100 mm (1 m)


  DUŠILKA FERTRASO 250 W

  • Dušilka je primerna za Natrijeve (HPS) in za Metalhalogene (MH) sijalke. Dušilka za notranjo uporabo ima elektronski vžigalni sistem, kar jo uvršča med "hibridne" dušilke.


  REFLEKTOR HAMMERTONE Z V ZAVIHKOM

  • Reflektor Hammertone je izdelan iz Alu Hammered finish pločevine, nosilca okovja in okovja sijalke.
  • LASTNOSTI: Mere - 47 x 47 cm; Grlo - E40; Primeren za - HPS in MH žarnice; Primeren za žarnice - 250 W, 400 W, 600 W


  REFLEKTOR COOL TUBE 125 X 425 MM

  • Primeren za sijalke do 600 W. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostor in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena.
  • Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90 % toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe.
  • Vsebuje grlo / okovje E40!


  GROWBOX PIRATE BOX 80 x 80 x 160 cm

  • Growbox Pirate Box PB80 je grow box s kovinskim ogrodjem. Platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, zunanji del pa je črn. Je ekstra debeline in ne vpija vode ter vlage. Izdelan iz zelo kvalitentnega materjala, 95 % reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). V boxu je dodatno dno, kar vas obvaruje pred manjšimi izlitji vode. V kompletu so tudi trakovi za obešanje filtra. Nosilne palice za luči in filtre so izdelane v celoti iz železa. Growbox ima nameščene sledeče odprtine: Na levi in desni zgornji strani sta 200 mm odprtine za Cool-Tube / Na spodnjem delu sta dve odprtine za pasivno zračenje, katere lahko popolnoma odpremo ali po želji samo delno / Na hrbtni strani spodaj in zgoraj sta dve odprtini za kable.
  • LASTNOSTI: Model -  PB80; Dimenzije sestavljenega box-a - 80 x 80 x 160 cm; Dimenzije zloženega box-a - 95 x 23 x 12 cm; Priporočena razsvetljava - 1 x 400 W sijalka; Priporočeno prezračevanje - Set 180 m³/h; Masa - 8,6 kg; Spletna stran - http://www.pirate-box.eu


  VENTILATOR TT100

  • Vents ventilator TT100 145 - 187 m³/h. Ventilatorji TT so visoko zmogljivi aksialni in centrifugalni ventilatorji. So posebej namenjeni za oskrbo in prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak, močan pretok zraka in povzročajo nizko raven hrupa. Ventilatorji so združljivi z aluminijskimi prezračevalnimi cevmi od premera Ø 100 mm do Ø 315 mm. Izpušni prezračevalni sistemi, ki temeljijo na ventilatorjih TT so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnice, kuhinje in drugih vlažnih prostorov, kot tudi za prezračevanje stanovanja, hiše, trgovine, kavarne, itd.
  • LASTNOSTI: Proizvajalec - Vents; Model - TT100; Premer - 100 mm; Dolžina - 258,5 mm; Višina - 210 mm; Teža - 1660 g; Napetost - 220-240 V; Frekvenca - 50 Hz; Moč  21-33 W; Električni tok - 0,11-0,21 A; RPM (obratov na minuto) 2180-2385; Pretok - 145 - 187 m³/h; Napajalni kabel ni priložen


  FILTER PRIMA KLIMA PK100 360 m³/h

  • Filter z aktivnim ogljem PK100 omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Vse skupaj je zavito s filcem (Fleece Filter), ki zadrži večje delce. Nastavi se ga na notranji del "Grow Room-a". Kataloška oznaka proizvajalca K2600.
  • LASTNOSTI: Proizvajalec - Prima Klima; Model - PK100; Maksimalni pretok - 360 m³/h; Priporočeni pretok - 240 m³/h; Premer nastavka - 100 mm; Premer filtra - 180 mm; Dolžina - 280 mm; Maksimalna temperatura - 80 °C; Maksimalna vlaga - 70 %; Teža - 2,4 kg


  SIJALKA SYLVANIA HPS GROLUX 250 W

  • Sijalka Sylvania 250 W SHP-T Grolux (Agro) je bila razvita specifično za uporabo v rastlinjakih. Sijalki je bila dodana modra barva, kar jo naredi uporabno v fazi vegetacije ter cvetenja.
  • LASTNOSTI: Moč - 250 W; Življenska doba - približno 30.000 ur; Osvetli površino - 0,6 m²; Primerna za - Rast in cvetenje (Agro)


  ALUMINIJASTA CEV ZA PREZRAČEVANJE 102 mm (1 m)

  • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgojo rastlin, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora. Najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanal iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bo čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali z srebrnim odbojnim trakom.
  • LASTNOSTI: Material - Aluminij; Dolžina - 1 m; Premer - 102 mm

  POZOR: ELEKTRIČNI KABLI NISO VKLJUČENI.


  Slika je simbolična! V kolikor želite, lahko spremenimo sestavo kompleta!

  • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
  • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
  • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


  Načini dostave:

  • Pošta Slovenije
  • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
  • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
  • GLS
  • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
  • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


  Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
  V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

  Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

  Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
  Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

  • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
  • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
  • PO PREDRAČUNU
  • NA OBROKE - do 24 obrokov
  • GOTOVINSKO v podjetju
  • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


  Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

  Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

  Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

  Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
  Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
  Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
  Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
  Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
  Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

  Postavite vprašanje o izdelku

  Zapri