Več pogledov

Kit Growbox 1000 W

503,97 €

Na zalogi

Šifrant: 2102
Proizvajalec: Pirate Box

Opcije

* Obvezna polja

503,97 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGrowbox)    (GrowboxKit Growbox)  

Podrobnosti

Kit Growbox 1000 W za "indoor" gojenje v zaprtem prostoru

Če želite gojiti najboljše rastline v notranjih prostorih, morate vedeti, kakšno opremo kupiti, da bi lahko opravili delo. Ta komplet predstavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo za vse "indoor" navdušence.


SET VSEBUJE


1 x Dušilka Elkosun 1000 W    ali    Digitalna dušilka Lumatek Dimmable 1000 W
1 x Aluminijasti reflektor Stucco 500 x 500 mm    ali    Cool Tube 155 x 490 mm
1 x Sijalka Lumatek HPS DUAL 1000 W
1 x Growbox Pirate Box 150 x 150 x 200 mm
1 x Ventilator VK150
1 x Filter proti vonjavam Primaklima PK125
1 x Aluminijska cev za prezračecanje 152 mm (3 m)
1 x Plastična reducirka za cev 150 > 125 mm


DUŠILKA ELKOSUN 1000 W

 • Nova dušilka priznanega slovenskega proizvajalca Elkosun. Dušilka je primerna za 1000 W MH in 1000 W HPS sijalke. Elkosun izdelki so namenjeni za visoko učinkovitost in nizko samo-ogrevanje. Nudi visoko zanesljive kakovostne izdelke z več desetletji izkušenj in tradicije v proizvodnji magnetnih naprav. Elkosun porablja samo kakovostne materiale in sestavne dele ter ponujajo 3-letno garancijo na vse njihove izdelke. PROIZVAJALEC Elkosun, POREKLO EU, TIP Magnetna dušilka, MODEL Elkosun 1000 W, MOČ 1000 W, FREKVENCA 50 Hz, EL. TOK 230 V, NAPETOST 6.2 A, TEŽA 10 kg, RAZDALJA OD SIJALKE < 20 m, GARANCIJA 3 leta.


DIGITALNA DUŠILKA LUMATEK DIMMABLE 1000 W

 • Elektronske dušilke Lumatek proizvedejo 30 % več lumnov, v primerjavi z navadno dušilko. Preizkusi so pokazali, da je proizvodnja lumnov pri dušilkah Lumatek, 5 % nižja, kot pri navadnih dušilkah 1000 W. Proizvodi Lumatek ne izgubljajo svoje vrednosti s časom. Medtem ko, tisti magnetni postanejo bolj hrupni, vedno bolj se pregrevajo in proizvedejo manj svetlobe, porabijo pa več elektrike. Dušilka Lumatek ostaja enako zanesljiva oz. kvalitetna skozi celo življenjsko obdobje. Če uporabljate navadno sijalko in novo dušilko Lumatek povečate emisijo svetlobe od 20 do 30 %, posledica je večji pridelek. Dušilka Lumatek je nekoliko dražja od navadnih dušilk, ampak zagotavlja isto storilnost skozi celotno življenjsko dobo. Ne postaja bolj hrupna, s časom se ne zmanjšajo njene kakovosti, kot se dogaja pri navadnih dušilkah. Višji začetni strošek se hitro amortizira. Popolnoma tiha, kompakten dizajn, manjše dimenzije, hiter vžig, proizvede malo toplote, učinkovita, brez loput, daljše trajanje sijalk, širši svetlobni spekter, več lumnov. Porabijo manj elektrike. So tihe. Se ne pregrejejo. Omogočajo 3 krat daljšo življenjsko dobo sijalk. Dušilka Lumatek ima stikalo (dimmer) katero omogoča 4 nastavitve moči: 600 W, 750 W, 1000 W in SL (SuperLumen). Če želite uporabiti 600 W sijalko; izberite nastavitev od 600 W. Če želite uporabiti 1000 W sijalko; izberite nastavitev od 1000 W. GARANCIJA 3 Leta!


REFLEKTOR STUCCO 500 x 500 mm

 • Stucco reflektor izstopa v svoji kategoriji kot najbolj uporabljen in ugoden na trgu. Narejen je iz patiniranega materiala, ki posnema stucco učinek. 7-delna odsevna stena omogoča visoko odsevnost in optimalno širitev svetlobe. Pripravljen je za takojšnjo uporabo saj ima priložene grlo za sijalke tipa  HPS in MH (400 W, 600 W), vijake, nosilec ter okovje. Reflektorji eksponentno povečajo razpoložljivo svetlobo. Namen reflektorja je povečati razpoložljivo svetlobo. Odsevne površine lahko povečajo razpoložljivo svetlobo za več kot 30 %. Primerna odsevna površina in razporejeni odsevni zidovi vplivajo na velikost obdelovalne površine in jo lahko povečajo tudi do dvakrat ali trikrat. Uporaniki optimalno postavljenih odsevnih površin si lahko obetajo za dvakrat več pridelka kot tisti, ki tega ne izkoriščajo. Vodoravni – horizontalni reflektorji so učinkovita rešitev. Najbolj učinkovita in ugodna rešitev za ljubiteljske vrtnarje so vodoravni odsevniki. Vodoravne sijalke proizvajajo tudi do 40 % več svetlobe kot sijalke v navpični poziciji. Svetlobni lok v sijalki širi svetlobo v vse smeri, zato jo mora vodoravni odsevni reflektor osevati le polovico. Polovica svetlobe je tako samodejno usmerjena, druga polovica pa se odbija od odsevnih sten v želeno smer. Najbolj učinkoviti vodoravni odsevniki proizvedejo do 40-odstotkov več uporabne svetlobe kot  navpični. Bližje kot je odsevna površina svetlobnemu loku v sijalki, menj mora svetloba potovati do odsevnega telesa. Krajša kot je razdalja, ki potuje do odsevnega telese, več svetlobe se bo odbilo. Vodoravni odsevniki imajo večkrat žarišče svetlobe pod svetilko. Za razpršitev žarišča in zmanjšanje nastale toplote priporočamo namestitev odbojnik za disperzijo svetlobe, ki ga namestite pod svetilko. Odsevnike z odbojnikom lahko namestimo bližje rastlinam, saj nimajo motečega žarišča. DIMENZIJE 500 x 500 mm (D x Š) / SESTAVA Stucco pločevina / OKOVJE E40 / DEBELINA PLOČEVINE 0.6 mm / TEŽA 700 g.


ZRAČNO HLAJENI REFLEKTOR COOL TUBE 155 x 490 mm

 • Zračno hlajeni reflektor primeren za 600 W in 1000 W sijalke. Sestavljen je iz steklene cevi z reflektorjem, ki je nameščen v njegovi notranjosti. Njegova oblika omogoča direkten priklop na ventilacijski sistem. Na tak način lahko izsesamo zrak direktno v zunanji prostora in konstantno ohlajamo luč. S tem sistemom so lahko rastline bližje sijalki in izkoristek luči je bistveno večji. Tudi življenjska doba sijalke je daljša, saj je le-ta konstantno hlajena. Vsebuje tudi grlo E40. Cool Tube reflektor je narejen iz prvovrstnih sodobnih materialov, ki omogočajo visoko raven odsevnosti. Največja prednost izdelka je sistem za hlajenje. Učinkovita in enostavna rešitev omogoča prioročno postavitev reflektorja neposredno nad oz. blizu rastline. Večino svetlobnih teles je zaradi tveganja ožiga potrebno namestiti vsaj 65cm nad rastlino. Sistem za hlajenje sijalke bo zmanjšal tveganje poškodb rastline, ki bi jih sicer lahko povzročila vročina. Ta iznajdljiva rešitev hkrati preprečuje nepotrebno ogrevanje rastlin. Reflektor s sistemom hlajenja odstrani tudi do 90 % toplote in zagotavlja boljši nadzor nad okoljem ter optimalno izrabo svetlobe. Uporabniki, ki se odločajo med običajnim in cool tube reflektorjem zaznajo učinek zero burning or bleaching. Hvalijo dobro razmerje cena-kakovost, predvsem zaradi povečanja prostora za vzgojo rastlin. Priporočajo 1x tedensko čiščenje steklene cevi zaradi nabiranja finega prahu in uporabo karbonskih vložkov, ki zadržujejo prah in umazanijo. Zelo natančni uporabniki zaznajo nekoliko zmanjšanja učinkovitosti svetilnosti sijalke, vendar minimalno izgubo svetilnosti izniči prednost, da se lahko reflektor postavi neposredno nad rastlino (nekaj svetilnosti se lahko izgubi zaradi stekla, ki obdaja svetilko, umazanije, ki se nabira na njem, in manjše moči svetlobe, ki jo povzroča hlajenje sijalke). Pohvalijo napredno uravnavanje okolja brez odvečnih skrbi in nevšečnosti. Kmalu po namestitvi, veliko uporabnikov izpostavi navdušenje, da bi ga morali uporabljati že poprej. PREMER Ø 155 mm; DOLŽINA 490 mm; TEŽA 3 kg.


SIJALKA LUMATEK HPS DUAL 1000 W
 

 • Natrijeva sijalka Lumatek 1000 W Dual Spectrum. Primerna za fazo vegetacije in fazo cvetenja. Nova linija High-PAR output sijalk zasnovane posebej za digitalne dušilke. Sijalke delujejo optimalno z digitalnimi dušilkami in prav tako z navadnimi dušilkami. Lumatek HPS sijalke so zasnovali vodilni svetovni inženirji HID sijalk. Te svetilke zagotavljajo izjemno zmogljivost na obeh magnetnih in elektronskih naprav. 100 % Evropsko zasnovane in izdelane Lumatek HPS sijalke zagotavljajo optimalen spekter in visoko raven fotosintetsko aktivnega sevanja za spodbujanje zdravo rast rastlin. Te svetilke imajo ojačana tesnila in okvir, kar bo zagotovilo dolgotrajno zmogljivost in stabilno svetilnost. V kombinaciji z digitalnimi Lumatek dušilkami, lahko povečate svetilnost za 10 %. SVETLOBNI IZKORISTEK 150 lm / W / PAR 1798 umol / s / PHOTO FLUX 290.000 fito-lm / MOČ 600 W / TIP OKOVJA Mogul (E40) / HID TIP Sodium / LUMNI 145.000 lm / TEMPERATURA BARVE 2100 K / DIMENZIJE ŠKATLE Dolžina = 420 mm, Premer = 100 mm / TEŽA 620 g.


GROWBOX PIRATE BOX 150 x 150 x 200 mm
 

 • Growbox Pirate Box PB150 je box s kovinskim ogrodjem. Platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, zunanji del pa je črn, je ekstra debeline in ne vpija vode ter vlage. Izdelan iz zelo kvalitentnega materjala, 95% reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). V boxu je dodatno dno, kar vas obvaruje pred manjšimi izlitji vode. V kompletu so tudi trakovi za obešanje filtra. Nosilne palice za luči in filtre so izdelane v celoti iz železa. Growbox ima nameščene sledeče odprtine: Na levi in desni strani sta dve odprtine preko katerih lahko pridemo do rastlin; Na levi in desni zgornji strani sta 200mm odprtine za Cool-Tube; Na spodnjem delu sta dve odprtine za pasivno zračenje, katere lahko popolnoma odpremo ali po želji samo delno; Na hrbtni strani spodaj in zgoraj sta odprtini za kable. Ventilacijske odprtine so premera 200 mm in se nahajajo: Spredaj spodaj levo in desno na bočnih straneh; Na stropu zadaj levo in desno. MODEL PB150 / PRIPOROČENA RAZSVETLJAVA 1 x 1000 W sijalko / PRIPOROČENO PREZRAČEVANJE 460 m³/h set / DIMENZIJE SESTAVLJENEGA BOX-A 150 x 150 x 200 cm / DIMENZIJE ZLOŽENEGA BOX-A 122 x 25 x 13 cm / TEŽA 17 kg. http://www.pirate-box.eu


VENTILATOR VK150

 • Vents ventilator VK150 460 m³/h. VK ventilatorji se uporabljajo za  izpušne prezračevalne sisteme v komercialnih, poslovnih in drugih prostorih. Združljiv z prezračevalnimi cevmi od Ø 100 mm, Ø 125 mm, Ø 150 mm, Ø 200 mm, Ø 250 mm in Ø 315 mm. Zaradi trpežnega plastičnega ohišja, odpornega proti koroziji, so tej modeli odlična rešitev za vgradnjo v izpušne prezračevalne sisteme v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, kuhinje itd. Ohišje je izdelano iz kakovostne trpežne plastike ABS. Ventilatorji so opremljeni z vodoodporno stikalno omarico. Ventilatorje z nazaj ukrivljenimi lopaticami, poganja enofazni asinhronski AC motor z zunanjim rotorjem z naslednjimi značilnostmi: Dinamično uravnotežen rotor z nazaj ukrivljenimi lopaticami; Zaščita pred pregrevanjem z avtomatskim ponovnim vklopom; V motorjih so kroglični ležaji, katere ni potrebno vzdrževati in imajo življensko dobo za najmanj 40.000 ur delovanja. PROIZVAJALEC Vents / MODEL VK 150 / PRETOK 460 m³/h / PREMER 150 mm / MOČ 64 W / PORABA 80 - 0,08 kW / RPM (vrtljajev na minuto) 2725 min-1 / GLASNOST (na m³) 46 dBA / MAX TEMP. ZRAKA od -25 do 55 °C / NAPAJANJE 220 - 240 V / ELEKTRIČNI TOK 0.35 A / FREKVENCA 50 Hz / STOPNJA ZAŠČITE IP X4 / TEŽA 3,3 kg. NAPAJALNI KABEL NI PRILOŽEN!


FILTER PROTI VONJAVAM PRIMAKLIMA PK125

 • Filter z aktivnim ogljem PK125 480 m³/h. Filter z aktivnim ogljem omogoča popolno uničenje vseh vonjav, tako da gre iz prostora samo čist zrak. Sestavljen je iz kovinskega telesa, ki vsebuje majhne delce aktivnega karbona. Vse skupaj je zavito s filcem (Fleece Filter), ki zadrži večje delce. Nastavi se ga na notranji del "Grow Room-a". Kataloška oznaka proizvajalca K260. PROIZVAJALEC Primaklima / MODEL PK125 / MAKSIMALN PRETOK 480 m³/h / PRIPOROČEN PRETOK 360 m³/h / PREMER NASTAVKA 125 mm / PREMER FILTRA 180 mm / DOLŽINA 400 mm / MAKSIMALNA TEMPERATURA 80 °C / MAKSIMALNA VLAGA 70 % / TEŽA 3,6 kg.


ALU CEV ZA PREZRAČEVANJE 152 mm (3 m)

 • Zelo upogibna in trpežna aluminijska fleksibilna cev za prezračevanje! Če nameravate zgraditi notranji hidroponični sistem za vzgoj, boste morali namestiti prezračevalni sistem za dovajanje svežega zraka v prostor in odvod vročega zraka iz prostora in najlažji način za to je z nekaj ventilatorji, fitingi in seveda prezračevalnimi kanali. Prilagodljivi kanali iz aluminija se lahko uporablja za povezavo vseh prezračevalnih elementov skupaj, da ustvarijo zaprt prehod, ki bo omogočil, da zrak potuje skozi njo v smeri toka ventilatorja, bodisi dobavo ali črpanje zraka iz prostora. Pri nameščanju cevovoda, poskrbite, da bod čim manj ovinkov, saj preveč ovinkov močno zmanjša pretok zraka. Aluminijske cevi je mogoče povezati z lepilnim trakom ali z srebrnim odbojnim trakom. MATERIAL Aluminij / DOLŽINA 3 m / PREMER 152 mm.


PLASTIČNA REDUCIRKA 150 > 125 mm

 • Za povezave zračnih kanalov, ki se uporabljajo v stanovanjskih, javnih in industrijskih prezračevalnih sistemih. Za priključitev različnih zračnih kanalov in njihovo vključitev v kompleksne prezračevalne sisteme. Reduktor je namenjen priključitvi dveh zračnih kanalov z različnimi premeri. Komponente prezračevalnega sistema so pritrjene s sponkami ali drugimi pritrdilnimi napravami.


V kolikor želite drugačno konfiguracijo, prosimo da nas kontaktirate!  Slika je simbolična!

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.