STAROST 18+

Hempatia.si ponuja sodobno ponudbo tehnično vrtnarske opreme in izdelkov. Nakup izdelkov v spletni trgovini je mogoč le po predhodni obvezni izpolnitvi izjave, ki je pogoj za nadaljevanje dostopa in nakupa na spletni strani. S klikom na gumb »soglašam« samodejno podajate izjave:

 • izjavljam, da sem starejši od 18 let
 • izjavljam, da nisem duševno bolan/a, oseba z začasno duševno motnjo, hujšo duševno zaostalostjo ali v postopku odvajanja odvisnosti ali rehabilitacije
 • izjavljam, da suvereno in samovoljno dostopam na spletno mesto in odgovarjam za svoja dejanja
 • izjavljam, da sem seznanjen/a z veljavno nacionalno in mednarodno zakonodajo; soglašam s splošnimi pogoji prodaje (več...); sem seznanjen/a, da nekateri izdelki v prodaji vsebujejo organska semena in so namenjeni izključno kot spominek in ne za kaljenje, vzgajanje, gojenje in pridelavo rastlin.

Z nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Za več informacij o piškotkih kliknite tukaj

Vstopi

Žal je vsebina na voljo samo za polnoletne osebe.

Več pogledov

Plagron Batmix 50 L paleta

894,33 €

Na zalogi

Šifrant: 1493P
Proizvajalec: Plagron
894,33 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiZemlja)  

Podrobnosti

Mešanica šot Plagron Batmix 50 L  paleta

Za najboljši okus in vonj! Plagron Batmix 50 L je mešanica najboljših, skrbno izbranih šot. Vsebuje različne vrste vlaken in perlit kar se kaže v ravni lahkotnosti in zračenja. Prisotnost edinstvenih mikroorganizmov zagotavlja živahno rast rastlin in povečano zastajanje vode. Glavna hranila v Batmix je netopirjev gnoj (Bat Guano - gnojilo iz netopirjevih iztrebkov). Gnojilo netopirjev je naravno bogata s fosforjem in kalijem, ki zagotavljajo obilno rast in fruktifikacijo. Batmix vsebuje dovolj hranilnih snovi, da izpolnjujejo vse potrebe skozi ves ciklus.


NAVODILA

 • Za uporabo z izpiranjem vode
 • Ne dodajajte gnojilo prvih 6 tednov, po tem dodajati gnojila po potrebi, odvisno od razvoja rastlin


PREDNOSTI

 • Vsebuje fosfor in kalij
 • Izboljša okus in vonj rastline
 • Spodbuja in pospeši cvetenje
 • Poveča odpornost


TIP GNOJILA

 • 40 kg / m³ organsko NPK gnojilo (3 - 15 - 4)


SESTAVA

 • Šota, črna šota, vlakna iz šote, perlit, gnojilo iz črvov, gnojilo iz netopirjevih iztrebokov (Bat Guano)POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA (FAQ)

 • Kdaj naj začnem dodajati hranila, ko uporabljam Batmix? Batmix je pognojen za približno 6 tednov. Ko morate začeti dodajati hranila, je odvisno od pogojev, kot so količina svetlobe na m2, vrsta rastlin in drugi dejavniki. Lahko začnete dajati več hranil, ko so listi bolj rumeni, to je po približno po šestih tednih.
 • Plagron ima tri organska zemlje, ki so predhodno oplojena za šest tednov. Kako izberem pravega od teh treh? Bat Guano rastlinam daje močan okus in vonj. Izbrati morate Batmix, ko je kakovost najpomembnejša za vas. Royalmix vsebuje izbor naravnih trdnih gnojil, ki se sproščajo, kadar jih potrebuje rastlina. Zaradi tega lahko pričakujete višji razvoj in s tem višji donos. Izberite Royalmix, ko želite pridelovati organsko in ko želite iti za največji pridelek z naravnim sadnim okusom. Plagron Allmix ima fino teksturo kot Batmix in Royalmix. Zaradi tega lahko bolje zadrži več vode. To naredi Plagron Allmix pravo izbiro, če želite pridelovati organsko, pri visokih temperaturah, majhnih lončkih ali z visoko svetlobno intenziteto. Poleg tega je Plagron Allmix idealen, če nameravate ponovno uporabiti svojo zemljo in ga želite nadgraditi s Supermixom.
 • Ali moram prilagoditi vrednost pH, če uporabljam Batmix? Ne, v kombinaciji z Plagron 100 % NATURAL gnojili vam ni treba uravnavati pH vrednosti. 
 • Na spletni strani sem prebral, da moram pred uporabo splakniti Batmix. Zakaj moram to storiti in kako naj to storim? Batmixje maksimalno pognojen. Za mlade rastline, ki še niso navajene na visoke vrednosti EC, je lahko težko, ko so nenadoma posajene v največjo količino pognojene zemlje. Zato priporočamo, da splaknete preden pričnete z uporabo Batmix. To naredite tako, da napolnite lonec (npr. 10 L) z Batmix in ga sperite s 5 do 10 L vode. Po tem lahko rastlino posadite neposredno. Gnojila, ki se neposredno absorbirajo, se sperejo z vodo. V naslednjih dneh se bo vrednost EC v Batmix znova povečala, postopoma pa bodo sproščena neuporabna gnojila.
 • Ali lahko Batmix zmešam s prstjo, ko se gre za zunanjo uporabo? Da, svetujemo vam, da Batmix zmešate s prstjo, ko je le-ta zunaj zelo glinasta. Če je vaša prst zelo zračna, vam priporočamo, da uporabite Bat Guano.
 • Ali lahko začnem dodajati hranila, kot je npr. Alga Bloom po 4 tednih? Batmix je pognojen za 6 tednov. Pri normalnem razvoju vaše rastline, morate začeti z dodajanjem rastlinske prehrane, kot je Alga Bloom po 6 tednih. Oglejte si 100 % NATURAL Grow Schedule. Če se odločite za dodatno prehrano (prej kot 6 tednov) vam svetujemo, da si dobro ogledate liste rastline. Če spodnji listi (stari listi) vaše rastline spremenijo barvo od svetlo zelene do rumene, lahko začnete z dodajanjem Alga Bloom.
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Nasveti, izkušnje ali dileme?

V ekipi Hempatia imamo strokovno znanje in večletne izkušnje na področju indoor gojenja. Tu smo, da vam svetujemo. Pokličite, pišite nam ali nas obiščite.

"Svetujem pri najzahtevnejših tehničnih in vsebinskih vprašanjih."


Andrej

Dosegljiv sem vsak delovnik
od 10:00 do 18:00.


031 717 085 info@hempatia.si

"Rešim vsak dvom pri nakupu opreme in gnojil."

Klemen

Dosegljiv sem vsak delovnik
od 10:00 do 18:00.


041 791 237 info@hempatia.si

"Uredim, da pošiljka prispe do cilja."

Janko

Dosegljiv sem vsak delovnik
od 8:30 do 16:30.


059 027 565 orders@hempatia.si