Več pogledov

Plagron Royalmix 50 L paleta (55 kom)

901,26 €

Na zalogi

Šifrant: 1550P
Proizvajalec: Plagron

Plagron Royalmix je mešanica najboljših, skrbno izbranih vrst šote. Vsebuje skrbno izbrano kombinacijo organskih gnojil, ki izpolnjujejo vse prehranske potrebe rastline.

901,26 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiZemlja)  

Podrobnosti

Substrat Plagron Royalmix 50 L  paleta  (55 kom)

Popolnoma organska sestava. Najboljša uravnovešena šota in organksa hranila. Hranila so na voljo rastlini samo in vsakič, ko jih potrebuje. Zelo lahka sestava, zahvaljujoč uporabi najboljših vlaken.


NAVODILA

 • Izperite dobro z vodo pred uporabo, da se se hranila, ki se absorbirajo takoj izperejo
 • Dodatna hranila so potrebna po 6 tednih, odvinso od stanja rastline
 • Ne gnojiti prvih 6 tednov
 • V celotnem ciklusu ni potrebno uporabljati gnojil, zadostuje že redno zalivanje
 • pH: 5.8 and 6.2
 • EC: 1.8 and 2.2


TIP GNOJILA

 • Organsko NPK gnojilo (1 - 2 - 1)


SESTAVA

 • Bela šota, črna šota, vlakna iz šote, perlit in gnojilo iz črvovPOGOSTO POSTAVLJENA VPRŠANANJA (FAQ)

 • Kdaj lahko začnem dodajati gnojila, ko uporabljam Royalmix? Običajno boste videli, da listi po 6 tednih postanejo rumeni. To je znak za začetek uporabe gnojil.
 • Plagron ima tri organska zemlje, ki so predhodno oplojena za šest tednov. Kako izberem pravega od teh treh? Bat Guano rastlinam daje močan okus in vonj. Izbrati morate Batmix, ko je kakovost najpomembnejša za vas. Royalmix vsebuje izbor naravnih trdnih gnojil, ki se sproščajo, kadar jih potrebuje rastlina. Zaradi tega lahko pričakujete višji razvoj in s tem višji donos. Izberite Royalmix, ko želite pridelovati organsko in ko želite iti za največji pridelek z naravnim sadnim okusom. Plagron Allmix ima fino teksturo kot Batmix in Royalmix. Zaradi tega lahko bolje zadrži več vode. To naredi Plagron Allmix pravo izbiro, če želite pridelovati organsko, pri visokih temperaturah, majhnih lončkih ali z visoko svetlobno intenziteto. Poleg tega je Plagron Allmix idealen, če nameravate ponovno uporabiti svojo zemljo in ga želite nadgraditi s Supermixom.
 • Ali moram prilagoditi vrednost pH, če uporabljam Royalmix? Ne, v kombinaciji z Plagron 100 % NATURAL gnojili vam ni treba uravnavati pH vrednosti. 
 • Na spletni strani sem prebral, da moram pred uporabo splakniti Royalmix. Zakaj moram to storiti in kako naj to storim? Royalmix je maksimalno pognojen. Za mlade rastline, ki še niso navajene na visoke vrednosti EC, je lahko težko, ko so nenadoma posajene v največjo količino pognojene zemlje. Zato priporočamo, da splaknete preden pričnete z uporabo Royalmix. To naredite tako, da napolnite lonec (npr. 10 L) z Royalmix in ga sperite s 5 do 10L vode. Po tem lahko rastlino posadite neposredno. Gnojila, ki se neposredno absorbirajo, se sperejo z vodo. V naslednjih dneh se bo vrednost EC v Royalmixu znova povečala, postopoma pa bodo sproščena neuporabna gnojila.
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.