KUPIŠ 1, DOBIŠ 2! AKCIJA NA SEMENA RQS AUTO. VEČ.

Več pogledov

Spark 1 L

26,19 €

Na zalogi

Šifrant: 90111
Proizvajalec:

Organski spodbujevalec cvetenja na osnovi Ascophyllum nodosum, arktičnih morskih alg v tekoči obliki, ki je zasnovano tako, da znatno spodbuja brstenje, cvetenje in plodnost vaše rastline.

26,19 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)    (HempatiaNovo v ponudbi)  

Podrobnosti

Organski spodbujevalec cvetenja Crazy Hills Spark 1 L

Spark izvira iz Ascophyllum nodosum, arktične morske alge v tekoči obliki. Njegova posebna formula je polna kalija in rastnih hormonov ter mikrohranil, zasnovana tako, da v vaši rastlini spodbudi brstenje, cvetenje in rast plodov.

Spodbujajte presnovo rastline tako, da jo uporabljate v fazi cvetenja pridelka. Njegova izjemna fitohranila bodo povečala število brstov in cvetov na vaši rastlini, kar bo imelo za posledico večje donose. Z drugimi besedami, pomagalo bo spodbuditi cvetenje vašega notranjega ali zunanjega vrta, preden boste lahko rekli "Ascophyllum nodosum"!

Spark je biostimulant, "individualno odobren v skladu z §9a DMG 1994" za hobi vrtnarstvo, vrtnarstvo in kmetijstvo, in je v skladu z (ES) št. 889/2008 in (ES) št. 834/2007 primeren za ekološko kmetovanje.


SUROVINE

 • Morske alge (izvleček Ascophyllum nodosum)


SESTAVA

 • 55 % organske suhe snovi
 • Makrohranila: 0,2 % N (Dušik), 0,01 % P2O5 (Fosfat), 3,5 % K2O (Kalijev oksid), topen v vodi


UPORABA

 • Spark je namenjen gojenju vseh vrst rastlin v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno s cvetjem, sadjem, zelišči, okrasnimi rastlinami, zelenjavo, konopljo ali zdravilnimi pridelki, ki se gojijo na vrtnih tleh, v lončnih tleh, medijih brez tal ali hidroponiki. Uporabite Spark vsaj enkrat na teden in začnite z nanašanjem ob prvih znakih cvetenja.
 • Splošno hranjenje: Zmešajte 20 - 30 ml / 10 L vode. Ponovite nanos z vsakim zalivanjem ali po potrebi.
 • Sobne rastline: Zmešajte 10 ml na 10 L vode. Nanos ponovite vsaka dva tedna spomladi in poleti ter enkrat na mesec jeseni in pozimi.
 • Foliarno krmljenje: Zmešajte 10 - 20 / 10 L vode. Uporabljajte tedensko ali po potrebi v zgodnji fazi rasti rastlin. Ne nanašajte, medtem ko so rastline pod neposredno svetlobo.
 • Hidroponika: 20 - 40 ml / 1000 L hranilne raztopine med pridelovalnim ciklom
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri