NE SPREGLEJTE AKTUALNE AKCIJE NA IZBRANA SEMENA. ZALOGA OMEJENA, ZATO POHITITE. VEČ ...

Več pogledov

Prosper 1 L

13,60 €

Na zalogi

Šifrant: 90103
Proizvajalec:

Organsko-mineralno gnojilo za cvetenje, ki je posebej zasnovano za zagotavljanje bistvenih hranilnih snovi in najboljše potrebno ravnovesje NPK za povečanje in napredovanje proizvodnje brstov, cvetov, sadja in semen.

13,60 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Organsko mineralno gnojilo za cvetenje Crazy Hills Prosper 1 L

Izboljšajte fazo brstenja, cvetenja in rodnosti vaše rastline. Prosper dobavlja nujna hranila, ki so idealna za povečanje pridelave brstov, cvetov, sadja in semen.

Ta idealna mešanica ponuja najboljše NPK ravnotežje, potrebno za zagotovitev naravnega povečanja eteričnih olj, smol in terpenov za vse cvetoče in sadne pridelke. Ta edinstvena formulacija, zasnovana za povečanje količine fosforja, ki je na voljo vaši rastlini, spodbuja rast močnih in uspešnih brstov, cvetov, sadja in zelenjave, ter daje noro dobre dišave!

Prosper je organsko mineralno gnojilo za hobi pridelovalce in za profesionalno pridelavo, ki je v skladu z (ES) št. 889/2008 in (ES) št. 834/2007 primerno za ekološko kmetovanje.


VRSTA GNOJILA

 • NPK: 2 - 3 - 3


SUROVINE

 • Vinasse (sladkorna pesa), mehki kamniti fosfat, morske alge, železov sulfat, dolomit, bakrov oksiklorid, cinkit


SESTAVA

 • 65 % organske snovi
 • Makrohranila: 2 % N (Dušik), 3 % P2O5 (Fosfat), 3 % K2O (Kalijev oksid), topni v vodi 5,6 % Ca (Kalcij), 0,3 % Mg (Magnezij), 1,0 % S (Žveplo)
 • Mikrohranila: 0,1 % Cu (Baker), 0,1 % Fe (Železo), 0,2 % Mn (Mangan), 0,2 % Zn (Cink)


UPORABA

 • Prosper je zasnovan za gojenje vseh vrst rastlin v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno s cvetjem, sadjem, zelišči, okrasnimi rastlinami, zelenjavo, konopljo ali zdravilnimi pridelki, ki se gojijo na vrtnih tleh, v lončkih ali brez tal. Uporabite Prosper vsaj enkrat na teden in začnite z nanašanjem ob prvih znakih cvetenja.
 • Splošno hranjenje: Zmešajte 20 - 30 ml / 10 L vode. Ponovite nanos z vsakim zalivanjem ali po potrebi.
 • Sobne rastline: Zmešajte 10 ml na 10 L vode. Raztopino nanesite okoli dna rastlin. Nanos ponovite vsaka dva tedna spomladi in poleti ter enkrat na mesec jeseni in pozimi.
 • Foliarno krmljenje: Zmešajte 10 - 20 / 10 L vode. Uporabljajte tedensko ali po potrebi v zgodnji fazi rasti rastlin. Ne nanašajte, medtem ko so rastline pod neposredno svetlobo.
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri