Več pogledov

Guerrilla Box

27,50 €

Na zalogi

Šifrant: 2334
Proizvajalec: Biotabs

Biotabs Guerrilla Box izpolnjuje vse vaše potrebe po gnojilih, z dvema edinstvenima izdelkoma, ki izkoriščata prednosti matere narave. Primeren za gojenje v zaprtih prostorih in na prostem.

27,50 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Set gnojil Biotabs Guerrilla Box

Guerrilla Tabs in Guerrilla Juice v enem paketu. 100 % organsko, počasi sproščajoče gnojilo v obliki tablet, sok in koristne bakterije iz biološke kmetije Biotabs. Guerrilla box se uporablja pri notranjem in zunanjem gojenju rastlin. Z enostavnimi organskimi izdelki Biotabs bodo rastline pri vseh stadijih vzgajanja robustne in zdrave.


SET VSEBUJE

 • Guerrilla Tabs (20 tablet / 215 g)
 • Guerrilla Juice (500 ml / 610 g)


GUERRILLA TABS (20 tablet / 215 g)

 • Počasi sproščujoče 100 % organsko gnojilo v obliki tablet. Guerrilla tablete so na osnovi prisotnih bakterij in fungov znanstveno dokazano spremenile način sajenja v prsti. Z enostavnimi organskimi izdelki Biotabs pri vseh stadijih vzgajanja rastlin bodo rastline robustne in zdrave. Tablete se uporabljajo za zunanje sajenje. SESTAVA (NPK 15 - 7 - 8): dušik (N) 15 %, fosfor (P2O5) 7 %, kalij (K2O) 8 %. UPORABA: V prsti - v prst potisnemo tableto - e približno 5 - 10 cm globoko. V vazi - 2 tableti / 5 L, 4 tablet / 10 L, 8 tablet / 20 L. Na vrtu - 4 tablete na rastlino.


GUERRILLA JUICE (500 ml / 610 g)

 • 100 % organsko tekoče gnojilo, ki pospešuje rast in cvetenje rastlin. Z enostavnimi organskimi izdelki Biotabs pri vseh stadijih vzgajanja rastlin bodo rastline robustne in zdrave. SESTAVA (NPK 5 - 1 - 5): dušik (N) 5 %, fosfor (P2O5) 1 %, kalij (K2O) 5 %. Vsebuje tudi: melaso, kameni prah, alfaalfa, sojine izvlečke in mikrohranila. UPORABA: pred uporabo dobro pretresti! Razredčiti 10 ml Guerrilla juice v 1 L vode. Zalivanje po četrtem tednu rasti, nato 1 krat na teden.OPOZORILO!

Hraniti na hladnem, suhem, temnem prostoru. Hraniti izven dosega otrok. Ni primerno za uživanje.

 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.