NE SPREGLEJTE AKTUALNE AKCIJE NA IZBRANA SEMENA. ZALOGA OMEJENA, ZATO POHITITE. VEČ ...

Več pogledov

Biobizz Try-Pack - Outdoor

16,00 €

Na zalogi

Šifrant: 00190
Proizvajalec:

Biobizz Try-Pack Outdoor je komplet uporabniku prijaznih gnojil, primernih za gojenje rastlin na prostem - kot nalašč za začetnike.

16,00 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Set gnojil Biobizz Try-Pack Outdoor

Odlična rešitev za sajenje rastlin na prostem. Primeren tudi za začetnike.


SET VSEBUJE:

 • 1 x Fish Mix 250 ml
 • 1 x Bio Bloom 250 ml
 • 1 x Top Max 250 ml


BIOBIZZ BIO-BLOOM

 • Organsko gnojilo Biobizz Bio-Bloom je tekoče gnojilo za cvetenje. Uporabljamo ga skozi celotno obdobje cvetenja rastlin.
 • LASTNOSTI: DOZIRANJE: 2 ml - 5 ml na 1 L vode. Postopek ponovite ob vsakem zalivanju. TIP GNOJILA: Raztopina gnojila NPK (2,0 – 6,0 – 3,5). SESTAVA: Dušik (N) skupni 2,0 % (od tega Amonijev Dušik (NH4) 0,9 % in Nitratni Dušik (NO3) 1,1 %), Fosforjev Pentoksid (P2O5) 6,0 % in Kalijev Oksid (K2O) 3,5 %


BIOBIZZ FISH-MIX

 • Izboljša bakterijsko floro v zemlji. Biobizz Fish Mix je ekološka infuzija narejena iz emulzije rib severnega morja in spodbuja razvoj vseh živih organizmov v substratu. Če ga močno razredčimo, ga lahko dodajamo foliarno (pršimo po listih) kar spodbudi rast. Amino kisline, B vitamini in mnogo naravnih redkih elementov naredijo Fish-Mix popolno gnojilo.
 • LASTNOSTI: DOZIRANJE: Redno zalivanje: 2 ml - 5 ml na 1 L vode; Folijarno škropljenje: 1 ml - 2 ml na 1 L vode. TIP GNOJILA: Raztopina gnojila NPK (5 - 3 - 4) SESTAVA: Dušik (N) skupni 5,0 %, Amonijev Dušik (NH4) 1,1 %, Nitratni Dušik (NO3) 4,2 %, Fosforjev Pentoksid (P2O5) 3,0 %, Kalijev Oksid (K2O) 4,0 %


BIOBIZZ TOP-MAX

 • 100 % organski spodbujevalec cvetenja (booster) Top Max je rastlinskega izvora. Vsebuje huminske kisline katere izboljšajo pretok hranil v rastlini. Zagotavlja bujno proizvodnjo cvetov, torej oblikovanje velikih poganjkov.Poleg tega povečuje nivo sladkorja v razcvetju in daje sladko ter nežno aromo.
 • LASTNOSTI: NAVODILA: Dodaja se k ostalim gnojilom ali v vodo pri zalivanju. Uporablja se skozi celoten ciklus cvetenja. Zagotavlja bujno cvetenje in je primerno za vse substrate. DOZIRANJE: 2 ml - 5 ml na 1 L vode. TIP GNOJILA: Raztopina gnojila NPK (0,1 - 0,01 - 0,1) z mikrohranili. SESTAVA: Dušik (N) 0,1 %, Fosforjev Pentoksid (P2O5) 0,01 % in Kalijev Oksid (K2O) 0,1 %. Bor (B) 0,011 %, Baker (Cu) 0,001 %, Železo (Fe) 0,009 %, Mangan (Mn) 0,001 % in Cink (Zn) 0,004 %
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri