Več pogledov

Bio Nova MicroLife 2 kg

35,99 €

Na zalogi

Šifrant: 40065
Proizvajalec: Bio Nova

Bio Nova MicroLife je sredstvo za izboljšanje tal, ki obogati in spodbudi življenje tal, kar izboljša strukturo podlage, ukoreninjenje in splošno zdravje vseh rastlin.

35,99 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)  

Podrobnosti

Izboljševalec tal Bio Nova MicroLife 2 kg

MicroLife je poln pomembnih talnih organizmov, kot so Mycorrhiza sp., Bacillus sp., Kvasovke in encimi, združeni v organski mešanici alg, kostne moke, kakavovih peletov, apna in komposta. Ta izdelek ne samo da spodbuja rast mikroorganizmov, ampak tudi spodbuja rast in cvetenje vseh rastlin z dodatkom različnih elementov v sledovih in naravnih hormonov. Edinstvena sestava MicroLife bogati in spodbuja življenje tal, kar posledično izboljšuje strukturo, ukoreninjenje in splošno zdravje vseh rastlin. V tem izboljšanem okolju se organski in anorganski delci tal optimalno mešajo, kar ustvarja učinkovitejše porabo zraka in vode. Hranila so lažje dostopna. V kratkem času so učinki opazni.

Prisotni so tudi drugi mikroorganizmi, ki delujejo kot antagonisti in proizvajajo antibiotične učinke, kot so glive družin Penicillium, Trichoderma in Aspergillus. Poleg tega obstajajo Actinomycetes iz družine Streptomyces in bakterije, ki vežejo dušik iz bakterijske vrste Azoto. Tudi aminokislina Glicerin in majhne količine vitaminov C, B1 in Glineni minerali in nudijo rastlinam dober vir za številne raznovrstne elemente v sledovih, ki so potrebni za zdrav razvoj življenja tal in rastlin.


LASTNOSTI

 • Večji donos
 • Manj bolezni ali koreninskih težav
 • Veliko večja odpornost proti stresu
 • Fotosenzibilnost se bo povečala, kar bo prineslo višje donose, zlasti za pridelke gojene z umetno svetlobo


SESTAVA

 • Kostna moka, kakavovi peleti, apno, minerali gline (Bentonit) Kompost in Ascophillum Nodosum


Mikroorganizmi / Mycorrhiza sp. (Endo en Ecto):

 • Glomus intraradices, Glomus deserticola, Rhizopogon amylopogon, Glomus mosseae, Glomus brasillianum, Rhizopogon villosuli, Glomus aggregatum, Gigaspora margarita, Rhizopogon fulvigleba, Glomus clarum, Pisolithus tinctorius, Rhizopogon luteolus, Glomus monosporus, Laccaria bicolor, Sceloderma citrinum, Glomus etunicatum, Laccaria laccata , Scleroderma cepa


Bacillus sp .:

 • B. licheniformis, B. subtilis, B. pasteurii, B. laevolacticus, B. amyloliquefaciens, B. Azotofixans


UPORABA

 • 1 - 2 kg na m3 lončnice ali na 25 m2, odvisno od kakovosti tal
 • Ponavljanje ob menjavi pridelkov - 1 kg na m3 lončene zemlje izdelek dobro obdelajte
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami (NESTPAY). Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na Banka Intesa San Paolo, Koper; IBAN: SI56 1010 0005 4836 811ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.