Novosti Akcije

DLI Joule Series 1000 W DE Dimmable

SKU : 0002
Več
626,84 €
ali že od 16.15 EUR € / mesec
+ 0 € polog Več o Leanpay obrokih

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Pošljite nam dokaz in izenačili bomo ceno. Poslali pa vam bomo tudi darilo!

Potrebujete več informacij o izdelku?

Postavite vprašanje za ta izdelek. Odgovorili vam bom v najkrajšem možnem času.

Pogosto kupljeni skupaj

Nalagam ...

Profesionalni sistem razsvetljave DLI Joule Series 1000 W DE

Enakomerna razpršitev svetlobe! Profesionalni sistem razsvetljave, ki bo zadovoljil potrebe najbolj zahtevnih uporabnikov. Izjemno preprosto - Dutch Lighting Innovations 1000 W DE z enako količino energije proizvede več svetlobe. Odprta oblika reflektorja usmerja svetlobo na pridelovalno področje z manjšo toplotno emisijo. Toplota, ki jo ustvari sijalka, se ne prenese neposredno na rastlino, temveč posredno, preko zraka. Odprta zasnova reflektorja ustvarja naravni zračni tok, preko katerega se toplota enakomerno porazdeljuje po okolju in preprečuje nastanek žarišč. Osvetlitev s tovrstnim reflektorjem se poveča tudi za 10 % v primerjavi z običajnimi svetlobnimi telesi. Pri DLI uporabljajo svojevrsten proizvodni proces pri izdelavi reflektorjev. Material ima veliko površinsko gostoto in hkrati dosega visoko odsevnost. Reflektor je oblikovan tako, da zmanjšuje segrevanje sijalke na najmanjšo možno mero. Rezultat tega, je manjša razlika pri svetilnosti sijalke skozi celotno življenjsko dobo. Reflektor proizvaja več svetlobe in širši snop svetlobe za rast, ki prodre globlje v rastlino.


LASTNOSTI

 • Kompaktna naprava, vse v enem: dušilka, sijalka in reflektor
 • Majhna reflekcijska površina z odlično razpršitvijo svetlobe
 • 1000 W prilagodljiva ultra-visokofrekvenčna dušilka (600 - 1150 W)
 • Vega aluminijski odsevnik omogoča izgubo le 1 % reflekcije na leto
 • Patentirana oblika odsevne površine – odprti reflektor – poveča izkoristek na 95 % in s sistemom odvajanja toplote vpliva na podaljšanje življenjske dobe sijalke
 • Priložena sijalka 1000 W HPS z dvojnim končnikom
 • Enostavna in hitra zamenjava sijalke in odsevnika
 • 3 leta garancije na sistem razsvetljave
 • 1 leto garancije na sijalko
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.