Ne spreglejte vročih poletnih akcij!. Do -50% na SEMENA KONOPLJE + BREZPLAČNA POŠTNINA. VEČ ...

Več pogledov

CO2 Generator 4

450,00 €

Na zalogi

Šifrant: 1648
450,00 €
Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Zraven pa vam pošljemo še darilo! Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaPrezračevanje)    (PrezračevanjeCO2)  

Podrobnosti

GEN-4 Propane (LPG) 8 KW CO2 Generator

V naravi, rastline kombinirajo vodo, ogljikov dioksid (C02) in svetlobo, v kemično energijo, ki jo lahko uporabijo kot energijo za rast in cvetenje. Ta proces fotosinteze lahko pospešimo z uvedbo več ogljikovega dioksida (C02) v rastočem okolju rastline. Zaradi povečanega vnosa C02, rastline rastejo veliko hitreje in močneje. Gorilnik je primeren za prostore velikosti od 32 m² do 60 m², odvisno od učinkovitosti ventilacije. »GEN-4 Propane (LPG) 8 KW CO2 Generator« ima elektronski vžig. Ima manjšo potrošnjo plina in je primeren za manjše oz. srednje velike prostore. Če želite uporabljati generator v večjih prostorih, se postavi več le-teh v sam prostor. Oprema za montažo je priložena v setu, kot tudi napajalnik.

Če želite uporabiti GEN-4 CO2 Propan Generator, upoštevajte, da morate uporabljati ventil za reduciranje pritiska (v setu).


LASTNOSTI

 • GEN-4 Generator CO2 vam ponuja najučinkovitejši in stroškovno ugoden način za povečanje ravni ogljikovega dioksida v prostoru za vašo rastlino (CO2)
 • Izkušeni inženirji so razvili generator CO2 4 gorilnik, ki je ne samo zanesljiv, temveč ima impresiven seznam varnostnih funkcij, s katerimi ima vsak proizvajalec mir in vednost, da uporablja enega najvarnejših in najboljših izdelkov na trgu danes
 • GEN-4 ima napreden elektronski vžig
 • Elektromagnetni ventil zagotavlja popolno redundanco z nadzorom plina
 • GEN-4 "stikalo tilt" funkcija, katera takoj izklopi pretok plina, če enota ni pokonci
 • Več toplotne zaščite zagotavlja dodatno zaščito za sestavne kritične elektronske komponente
 • Uporablja čisto-goreče gorilnike iz precizno rezkane medenine in komponente za montažo iz samo najvišje kakovosti
 • Generator je bil testiran pod pritiskom za preverjanje oz. preprečevanje morebitnega uhajanja plina, da se zagotovi najvišja možna varnost in optimalno delovanje
 • Izvedeno je bilo več pregledov kakovosti in vsaka CO2 enota je odobrena s strani visoko usposobljenih kadrov
 • Priročno stikalo za vklop / izklop

Navodila

MODEL GEN-4
TIP CG
ŠTEVILO GORILNIKOV 4
TIP PLINA
LPG (LIQUEFIED PETROLEUM GAS)
MOČ V KW 8 KW
POKRITOST PROSTORA 32 m² – 60 m²
PROIZVAJA
10,6 cuft / 0,3 m³/h
LPG PRITISK (plin) 2,8 kPa
TIP VENTILA ELEKTROMAGNETNI
ŠTEVILO VENTILOV 1
MATERIAL GORILNIKOV MEDENINA
TEŽA NETO 6,85 kg
TEŽA BRUTO 7,75 kg
DIMENZIJE PAKETA 338 x 275 x 556 mm
DIMENZIJE GENERATORJA 280 x 422 x 215 mm
NAPAJALNIK 12 V DC (1,25 A) (priložen)
GLAVNO STIKALO DA (ON / OFF)
AUTO PILOT NE
VENTIL ZA ZNIŽANJE PRITISKA DA (priložen)
ZAGANJAČ ELEKTRONSKI (iskra)
VARNOSTNO STIKALO
AVTOMATSKO (proti padcem in uhajanju plina)
ELEKTRIČNI TOK
100 - 240 V AC / 30 W / 50 / 60 Hz
PRIBOR PRILOŽEN V SETU Nosilec (1 par), napajalnik, ventil / regulator, imbus ključ
MATERIAL OHIŠJA Čvrsta kovina, pobarvana s posebnim zaščtinim premazom
MASA 6,85 kg (brez embalaže) / 7,75 kg ( z embalažo)
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >41€ (brez ddv)
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri