Merchandise Novosti Akcije

Shranjevanje Biobizz proizvodov

Koliko časa lahko Biobizz proizvode hranimo odprte?

Biobizzovi proizvodi so povsem naravni in vsebujejo le najboljše spojine, zato v njih ni konzervansov. Zaradi tega je priporočljivo, da proizvode enkrat ko jih odprete, uporabite hitro, saj tako zagotovite, da so učinkovitejša. Po uporabi jih ne puščajte odprte!

Koliko časa lahko Biobizz proizvode hranimo zaprte?

Biobizzovi proizvodi so naravni, organski, brez gensko spremenjenih organizmov (GSO) in brez konzervansov, zato je njihov rok uporabe krajši od kemično izdelanih gnojil. Če so izdelki zaprti in pravilno skladiščeni, je njihova povprečna življenjska doba od 12 do 24 mesecev.

Koliko časa trajajo proizvodi, ko jih enkrat mešamo z vodo?

Priporočamo, da pripravljeno raztopino uporabite v roku od dveh do treh dni tako, da lahko kar najbolj izkoristite trdne organske spojine, naravne sestavine in mikroorganizme.

Hranite jih v suhem okolju

Vse proizvode Biobizz shranjujte na suhem, temnem mestu (stran od neposredne sončne svetlobe) z nizko vlažnostjo in povprečno (sobno) temperaturo 18 stopinj. Ne shranjujte jih vhladilniku!

Bio·Bloom vsebuje optimalno mešanico dušika, fosforja in kalija skupaj z encimi in aminokislinami, ki delujejo skupaj v popolni harmoniji z zemljo. Elementi v sledovih in hormoni rastlinskega izvora so prav tako dodani, da pripomorejo k ustvarjanju močnih cvetočih rastlin.
Obstajajo trije odlični razlogi za uporabo tega 100% organskega spodbujevalca. Prvič, vsebuje sestavine, ki lahko pomagajo povečati dejansko velikost in težo končnega pridelka. Drugič, izboljšuje vnos hranil, in tretjič, z uporabo Top·Max-a, dobimo sladek in nežen okus pridelka. Top·Max se lahko uporablja v celotnem obdobju cvetenja in deluje še posebej dobro v kombinaciji z Biobizz substratnimi mešanicami. V prvih tednih rasti priporočamo odmerek 1 ml na liter vode. Je izjemno učinkovit zaradi humičnih kislin, ki jih vsebuje. Glavni vir teh je starodavna snov v zemlji imenovani Leonardit. Ta izvira iz prazgodovinskih dreves in vegetacije, ki je cvetela v obdobju karbonizma pred 300 milijoni let. Fulvične kisline so vzete iz izjemno bogatih virov humičnnih depozitov, ki se nahajajo globoko v zemlji. Njihov naravni električni naboj privablja hranila in minerale prisotne v mikrobiološki osnovi tal. Humične in fulvične kisline delujejo skupaj, da bi povečale energijo v starih rastlinskih celicah in hkrati spodbudile nove.
Vaše rastline se bodo veselile popolne vsestranske nirvane s pospeševalcem (booster) Bio·Heaven. Vsebuje skrbno izbrane biološke stimulante, kot so aminokisline - osnovni gradniki beljakovin in encimov, ki so bistveni za strukturo in presnovo rastline. Posledica tega je, da ta posebej oblikovan energijski pospeševalec ne samo da izboljša učinke hranil v vseh foliarnih razpršilih in mešanicah gnojil, ampak se tudi znebi toksinov s povečanjem antioksidacijskega sistema in popravi proizvodnjo klorofila.
Bio·Heaven se lahko uporablja med celotnim obdobjem rasti in cvetenja v vsakem tipu substrata, mešanici kokosa in hidrosistemih. Pri uporabi All·Mix-a ali Light·Mix-a se idealni odmerek začne z 2 ml in počasi narašča na 5 ml na 1 liter vode. Spodbuja tudi encimsko aktivnost in hitro absorpcijo hranil, hkrati pa povečuje kelate bistvenih makro in mikrohranil. Rastline so prav tako bolj sposobne zadržati vlago in tako izkusiti manj stresa zaradi vlažnosti. Bio·Heaven je tudi izjemen vir ogljikove kisline za mikroorganizme v tleh.