HiGrade - žepni vrtnar

HiGrade daje potrošnikom možnost, da premišljeno preidejo na pametnejšo porabo, tako da takoj testirajo svojo rastlino z uporabo pametnega telefona.

Komplet HiGrade

Tester HiGrade in mobilna aplikacija spremenita vaš pametni telefon v močno analitično orodje, ki omogoča algoritmom odkrivanje mikroskopskih elementov na vaši rastlini, kot so trihomi. Tester se z lahkoto prilagodi objektivom vseh modelov pametnih telefonov in ima 30-kratno povečavo ter LED osvetlitev, kar ponuja idealno napravo za natančne fotografije, kot so makro posnetki. Vsaka posneta fotografija je takoj analizirana s patentiranimi algoritmi za odkrivanje stanja in moči THC-ja vaše rastline.

Zanesljiv sistem analizira rastline različnih sevov, metode gojenja in naprave za zajemanje. Da bi izkoristili celoten potencial testerja, moramo le namestiti brezplačno aplikacijo HiGrade z dostopom do obsežne baze podatkov algoritmov. Aplikacija je na voljo za iOS in Android sisteme.

                                                                            

Spoznajte potencijal vaše rastline

HiGrade vam omogoča takojšnje testiranje neposredno iz pametnega telefona v samo nekaj sekundah. Ne glede na to, ali želite preveriti raven snovi v vaši rastlini, diagnosticirati morebitne težave ali biti bolj pozorni na rastlino, je HiGrade pravi žepni laboratorij za testiranje rastlin. 3 fotografije so dovolj, da določimo zrelost rastlin in ocenimo čas za žetev pridelka.


Začnite gojiti profesionalno

Pridobite strokovne nasvete pomembne za vašo rastlino, optimizirajte čas žetve, uravnotežite hranila, zatrite škodljivce in še več. Vse, kar morate storiti je, da posnamete fotografijo rastline v načinu "Grower" in ekipa strokovnjakov HiGrade-a bo diagnosticirala vašo rastlino in vam svetovala pravo rešitev.

O ekipi HiGrade

Ekipa HiGrade je sestavljena iz biologov in strokovnjakov za umetno inteligenco, s sinergističnimi zmožnostmi pri razvoju algoritmov in diagnostiki rastlin. Zahvaljujoč njim, nam zagotavljajo prilagojene nasvete in diagnostiko.

HiGrade komplet vsebuje:
- 1x aktivacijska koda aplikacije HiGrade
- 1x HiGrade tester


Uporaba:
- 30-kratna povečava
- LED osvetlitev
- Za vse standardne pametne telefone
- Baterije so vključene