ČRNI PETEK! DO VKLJUČNO PONEDELJKA 28.11. -25% NA VSE + PRESENEČENJE! VEČ ...

Več pogledov

Biotabs Starter Kit

Cena: 60,00 €

Akcijska cena 44,99 €

Na zalogi

Šifrant: 2331
Proizvajalec:

Biotabs Starter Kit vsebuje vse kar potrebujete, za začetek gojenja 5 - 10 rastlin v zaprtih prostorih ali na prostem.

Cena: 60,00 €

Akcijska cena 44,99 €

Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)    (HempatiaAktualno v ponudbi)  

Podrobnosti

Set za sajenje rastlin Biotabs Starter Kit

Set Biotabs Starter Kit vsebuje vse, kar je potrebno v prsti za notranje ali zunanje sajenje rastlin. Za bolj rodovitno prst, boljšo odpornost rastlin proti boleznim, bujno vegetacijo in cvetenje. Velike korenine, veliki plodovi in obilen pridelek.

Set zadostuje za 5 - 10 rastlin, odvisno od velikosti vaz ali sejalne površine.


SET VSEBUJE:

 • Ilustrirana navodila za uporabo v petih jezikih (angleški, francoski, poljski, nizozemski in španski)
 • BioTabs Biotabs - 10 tablet (200 g) - počasi sproščajoče 100 % organsko gnojilo v obliki tablet
 • BioTabs Startrex - 250 ml - organsko gnojilo z visoko vsebnostjo prstnih bakterij za hiter začetek rasti rastline
 • BioTabs Orgatrex - 250 ml - organsko tekoče gnojilo za rast in cvetenje rastlin
 • BioTabs Mycotrex - 50 g - mešanica devetih vrst mikrorize
 • BioTabs Bactrex - 25 g - topen prah v vodi s koristnimi bakterijami, vsebuje 6 vrst bakterij, gljive (fungi - Trichoderma) in bakterije actinomycetes


NAVODILA

 1. Zmešati 250 g Startrexa na 1 m² prsti. Uporabiti 5 g Mycotrex na rastlino, tako da se doda 2 g okoli korenin rastline, preostale 3 g pa se zmeša s preostalo prstjo
 2. Prve tri tedne cvetenja dodajati samo vodo. Ni potrebno meriti pH in prevodnosti (EC). Uporabiti 1 x Biotabs tableto na 5 L vazo z zemljo. Namočit prst z raztopino, 1 g Baktrexa na 1 L vode
 3. Razredčiti 15 ml Orgatrexa v 10 L vode. Zalivati z mešanico Orgatrexa in vode vsako tretje zalivanje v fazi cvetenja. Raztopiti 1 g Bactrexa v zadostni količini vode, ki pokriva 5 L vazo. Med obdobjem obrezovanja zalivamo 1 x na dva tedna
 4. Dva tedna pred pobiranjem, zalivati samo z vodo


PONOVNA UPORABA KOMPOSTA

 • Pri uporabi Biotabs proizvodov ni potrebe po menjavi že uporabljenega komposta, saj ga lahko uporabimo večkrat
 • Z dodajanjem bakterij se poveča favna komposta in kvaliteta prstiNavodila

PROIZVAJALEC Biotabs
IZDELEK BioTabs Starter Kit
TIP Vse za 5 do 10 rastlin
VSEBUJE Startrex, Orgatrex, Biotabs, Mycotrex, Bactrex
POREKLO Nizozemska
View File Biotabs grow manual Velikost: (2.4 MB)
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri