ČRNI PETEK! DO VKLJUČNO PONEDELJKA 28.11. -25% NA VSE + PRESENEČENJE! VEČ ...

Več pogledov

Bio Nova AutoFlower SuperMix 1 L

Cena: 22,89 €

Akcijska cena 17,17 €

Na zalogi

Šifrant: 50031
Proizvajalec:

Bionova AutoFlower SuperMix je posebej oblikovan supermiks za ¨autoflowering¨ rastline. Izboljša optimalno stanje substrata, aktivno spodbuja razvoj korenin in zagotavlja popolno gnojilo za rast in cvetenje.

Cena: 22,89 €

Akcijska cena 17,17 €

Postavite vprašanje o izdelku

Izenačimo ceno

Ste drugje našli izdelek ceneje? Predložite nam dokaz in izenačimo vam ceno. Splošni pogoji


Ta izdelek se nahaja v sledečih kategorijah:  (HempatiaGnojila in substrati)    (Gnojila in substratiGnojila)    (HempatiaAktualno v ponudbi)  

Podrobnosti

Organsko / mineralno gnojilo Bio Nova AutoFlower SuperMix 1 L

Enokomponentno gnojilo SuperMix, posebej zasnovano za cvetoče rastline, ki ne potrebujejo daljših ali krajših dnevnih obdobjih, da se začne njihov cikel cvetenja. Ta vrsta rastline postaja vse bolj zanimiva, saj iz semen ustvari čudovite cvetove v približno 60 dneh in za delo ne potrebuje veliko izkušenj. S tehnološkega vidika je s tovrstnimi rastlinami lažje doseči lepe rezultate kot pri rastlinah, ki so odvisne od dolgih ali kratkih svetlobnih obdobij za njihov cvetoči cikel. Bio Nova je ustvarilo posebej oblikovano gnojilo za enostavnost, preprostost in ekonomičnost.

AutoFlower-SuperMix deluje enako kot že obstoječe Bio Nova SuperMix in ga je mogoče preprosto vgraditi v naš obstoječi razpored hranjenja. Od tretjega tedna, ko se začne cvetenje, je treba PK 13-14 v obdobju cvetenja kombinirati z Autoflower SuperMix-om.

AutoFlower-SuperMix ima 7 - 3 - 5 NPK ratio, nekoliko drugačen od drugih SuperMix-ov, da se prilagodi specifičnim potrebam rastlin, ki cvetijo samostojno. Elementi v sledovih so tudi prilagojeni. Dodajanje fermentiranih alg pa zagotavlja vrhunski rezultat.


SESTAVA

 • Makro elementi, kot so NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg in Si
 • Kelatirani mikro elementi, kot so Fe, Mn, Zn, B, Cu in Mo
 • Vitalizirajoči organski izvlečki iz alg in zelišč


LASTNOSTI

 • Spodbujanje rastlinskih lastnih hormonov in imunskega sistema
 • Nižja stopnja bolezni
 • Krepitev koreninskega sistema
 • Čiščenje kapalnih sistemov
 • Zaviranje odmrlih korenin v razpoložljivih hranilih
 • Ohranjanje in spodbujanje koristnih mikroorganizmov
 • Trajnostno uporabna v recirkulacijskih sistemih
 • DOSTAVA GRATIS ob nakupu >50€
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO


Načini dostave:

 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE / POSTE RESTANTE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • prevzem v podjetju, vsak delavnik 8.30 - 18.00 ob pravočasni predhodni najavi


Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.
V primeru, da vas ni doma, poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji Poštni poslovalnici prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico Pošta Slovenije in GLS zaračunata stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Hempatia.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.
Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • PO PREDRAČUNU
 • NA OBROKE - do 24 obrokov
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • Kripto-valute preko ponudnika CoinGate.com


Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners. Po izbiri Plačaj sedaj v "povzetku naročila" na www.hempatia.si, se samodejno odpre varno okolje za plačevanje s karticami. Varnost zagotavljata kartična sistema (Verified by Visa in SecureCode(Mastercard)). Vpišite zahtevane podatke: imetnika kartice, številko kartice (VNAŠATE BREZ PRESLEDKOV), CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kartice pri nakupu, se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas o tem nemudoma obvestite.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja Lifedrop d. o. o., bančno nakazilo na NLB d.d., Ljubljana; IBAN: SI56 0284 4026 3640 990 ali Privredna Banka Zagreb; IBAN: HR29 2340 0091 1700 1448 3. Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Z Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 24 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. Hempatia za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.

Postavite vprašanje o izdelku

Zapri